Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Príšerné svadobné fotky: Neveste ufikli hlavu!

Kay Collinsová prišla na fotografii o hlavu Zobraziť galériu (7)
Kay Collinsová prišla na fotografii o hlavu

LONDÝN/BRATISLAVA - Svadobný deň by mal byť pre ženícha a nevestu niečím, na čo budú spomínať s láskou celý život. William (61) a Kay (51) Collinsovci, ktorí sa rozhodli vziať na palube lode, však mali pri pohľade na fotografie z ich obradu skôr chuť kričať od zlosti. Z "profesionálneho" fotografa, ktorého im poskytli, sa vykľul kuchár bez akýchkoľvek skúseností. Jeho diela si rozhodne do albumu nedajú.

Najhorším výtvorom je pravdepodobne fotka, na ktorej šťastná nevesta prišla o hlavu, ale ostatné za ňou nezaostávajú. Buď sú rozmazané, tmavé, zaostrené na nesprávne miesta, alebo sa na nich v zrkadle objavuje samotný "fotograf". Perličkou sú aj zábery koberca či nič nehovoriaci pohľad na more.

Dvojicu rozladilo aj jedlo a kabíny, ktoré označili za nepohodlné. Svadobná nočná mora však nebola vôbec lacná a spolu s ubytovaním ich vyšla na 10-tisíc libier. Samotný fotograf si prilepšil o 600-librovú čiastku.

"Fotografie boli skutočne otrasné ako vlastne všetko počas plavby," uviedol William. Spoločnosť, ktorá loď prevádzkuje, uviedla, že ich nespokojnosť mladomanželov mrzí a ponúkla im 4 500 libier ako kompenzáciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu