Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandál: Z trojročného dievčatka matka vyrobila šľapku!

Dievčatko v šou Toddlers and Tiaras v outfite prostitútky. Zobraziť galériu (5)
Dievčatko v šou Toddlers and Tiaras v outfite prostitútky. (Zdroj: tlc)

LOS ANGELES – Pre úspech všetko! Aj takýmto heslom sa riadia pobláznené mamičky, ktoré zo svojich dcér túžia mať supermodelky či budúce kráľovné krásy. To, čím niektoré dievčatká prechádzajú, však často prekračuje všetky medze. Medzi najmenšími už nájdete aj imidž prostitútky!

Naozaj čudná interpretácia! Hoci príbeh Pretty Woman poukazuje na mravnostné ideály spoločnosti, mama malej Paisley si jeho posolstvo vyložila po svojom. Len trojročnú dcéru totiž navliekla do kostýmu, ktorý predstavuje nočnú moru snáď každého rodiča. Jeho vyzývavosť je totiž ďaleko za hranicou únosnosti. Dievčatko vyzerá ako stelesnenie sexsymbolu pre pedofilov!

Čižmy nad kolená, minisukňa a lascívny top len do polovice hrudníka. Pridajte žltú parochňu na hlave maloletej Paisley a dostanete imidž najmladšej ľahkej devy na svete. Aj o tom bude najbližší diel televíznej šou Toddlers and Tiaras, ktorá zachytáva život malých krásavíc. Nie všetky mamy však s takýmto extrémom súhlasia. „Obliekli Paisly ako Juliu Roberts v Pretty Woman – prostitútku. Ja by som toto svoje dcére nikdy neurobila,“ bráni sa jedna z nich pred kamerou.

Kam až siaha posadnutosť a zvrátenosť niektorých matiek, je naozaj na pováženie. Len nedávno v tej istej šou šokovala žena, ktorá svojej ratolesti nechala vyrobiť špeciálne vypchávky pre oblasť poprsia a zadku. Iba štvorročná Maddy Jackson tak razom nadobudla optické tvary dospelej ženy. Ktovie však, či sa pani Jacksonová zamyslela nad tým, čo z jej dcéry vďaka takejto výchove v skutočnosti vyrastie. Nemali by mať malé slečny namiesto šminiek a parochní v rukách bábiky?

Maddy Jackson v šou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: tlc)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu