Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovanské prostitútky idú na dračku: Zarábajú viac ako lekári!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Striptérky v odľahlom americkom mestečku, medzi ktorými sú aj Češky, zarábajú až 2000 dolárov za noc (takmer 1500 eur), informuje vo svojej reportáži televízia CNN.

Spravodajca Larry McShane v meste Williston v americkom štáte Severná Dakota vyspovedal majiteľku nočného klubu Whispers Mellisu Slapnickovú a jednu zo striptérok, ktoré tam vystupujú.

"Moje najlepšie dievčatá tancujú radšej tu ako v Las Vegas, pretože u mňa zarobia viac," chváli sa Slapnicková. "Bordelmama" do práce prijíma aj dievčatá z cudziny - z Nemecka i Česka. Dá im týždeň na to, aby ukázali, čo vedia a či dokážu zákazníkov upútať.
 
"Zarábame viac, ako doktori. Predtým bolo ťažké dostať 200 dolárov (cca 150 eur). Teraz si ale môžem zarobiť až 2000 dolárov (1500 eur) za noc," tvrdí striptérka Kit.

Slapnicková sa ďalej pochválila, že špičkový zárobok v jej klube je 3000 dolárov (2220 eur) za noc. Čiastku 1500 dolárov označuje za podpriemernú. Návštevníkmi klubu sú väčšinou ženatí muži - naftári, ktorí do Severnej Dakoty vyrazili za dobre platenou prácou bez rodín.

"Prichádzajú sem za spoločnosťou, pretože sú osamelí. Pracujú štyri dni bez prestávky, bez alkoholu. Potom majú štyri dni voľno. Preto pijú. A keď pijú, chcú zábavu," dodala pracovníčka nevestinca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu