Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nedá si pokoj: Dcérku (3) opäť oblieka za šľapku a Pretty Woman!

Paisley sa na svoj vek oblieka príliš vyzývavo
Paisley sa na svoj vek oblieka príliš vyzývavo (Zdroj: thehollywoodgossip.com)

Od dvoch rokov sa trojročná Paisley oblieka do sexy kostýmov. V ďalšom kole šou Toddlers and Tiaras sa znovu producíruje v kostýme prostitútky. Tentokrát provokatívne pózovala v prestrihnutom priliehavom oblečku sa sieťovanými doplnkami.

Už raz jej matka Wendy Dickey (41) zožala obrovskú kritiku, keď sa jej malá dcéra objavila na pódiu ako prostitútka z Pretty Woman, ktorú hrala Julia Roberts. Všetci v porote i v publiku vtedy svorne pozerali na jej blond parochňu a čierne latexové čižmy s otvorenou pusou.

Aj v ďalšom kole spomínanej súťaže však Wendy neváhala dievčatko obliecť do vyzývavého sexy oblečenia. Kritika, že tak len na dcéru navnadí pozornosť pedofilov, jej nevadí.

"Nemyslím, že by zrovna v publiku tejto súťaže sedeli pedofili. Sú tu len rodičia a príbuzní ďalších súťažiacich dievčatiek. Potom, keď idete na pláž, kde vaše deti pobehujú len v plavkách, tiež neriešite, či ich nesleduje nejaký úchyl. A tam je väčšia pravdepodobnosť, že sa nejaký objaví," argumentuje Dickeyová.

Kvôli súťaži musí Paisley pravidelne lietať z Georgie do New Yorku. Potom hodiny trávi u vizážistov, rôznym pózovaním a trénovaním, čo a ako predvedie. "Je pravda, že býva niekedy dosť unavená," priznáva predsa len matka. "Musíme ju niekedy povzbudiť čokoládou a cukríkmi, aby spolupracovala."

Súťaž batoliat Toddlers and Tiaras vyvoláva kontroverzné reakcie už od roku 2009, kedy vznikla. Malé dievčatká v nej bežne vystupujú ako dospelé divy, s kompletným líčením, parochňami i s vypchávkami pŕs a pozadia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu