Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drsná móda: Modelke vyrobili šikmé oči... Lepiacou páskou!

Američanka Crystal Renn s japonskými očami upravenými lepiacou páskou. Zobraziť galériu (5)
Američanka Crystal Renn s japonskými očami upravenými lepiacou páskou. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Ázijské črty tváre už netreba hľadať len vo východnom kúte sveta. Novodobý trend v odbore vizážistiky totiž šikmookú krásku na počkanie „vyrobí“ už aj z americkej topmodelky. Svoje vie o tom Crystal Renn (25), ktorá sa takýmto spôsobom premenila na niečo nezvyčajné. Japonského transvestitu!

Kam sa podela ich súdnosť? Aj takýmito otázkami by sa mohli oháňať ohrdnuté ázijské modelky pri pohľade na tvorbu módneho editoriálu japonskej verzie magazínu Vogue. Jeho tvárou sa totiž stala modelingová hviezda spoza veľkej mláky, Crystal Renn. Odpovedajúce črty tváre jej však rozhodne nechýbajú. Prirodzené mandľové oči má upravené do šikmého tvaru. Za pomoci lepiacej pásky!

Dámske outfity, východné líčenie a pánsky imidž z 80. rokov – na takúto zmes prvkov sa Crystal nechala nahovoriť, aby vzdala poctu módnemu domu Dolce & Gabbana. V rukách renomovanej vizážistky Anny Dello Russo však vďaka natiahnutým kútikom očí pripomínala skôr nepodarok japonských transvestitov. Lepiaca páska na spánkoch je pre mnohých kritikov už príliš!

Aj keď tmavovláska pred objektívom pôsobí suverénne ako prvotriedna profesionálka, v skutočnosti k regulérnym modelkám vôbec nepatrí. Po tom, čo si prešla peklom s názvom anorexia, totiž pribrala 32 kíl a so súčasnou konfekčnou veľkosťou 40 predvádza modely pre dámy so zdravými krivkami. Očividne je však tvarovateľná viac, ako by sa mnohí štylisti nazdávali. Scény zo zákulisia fotenia totiž prezrádzajú, že japonský podtón a natiahnuté kútiky očí až ku spánkom si celkom užívala!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu