Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kvôli lupičovi schudla 50 kíl, škaredo jej vynadal

Josie váži takmer o polovicu menej ako pred dvoma rokmi
Josie váži takmer o polovicu menej ako pred dvoma rokmi

BRENTWOOD - Keď Josie Barnsovej ozbrojený lupič držal zbraň pri hlave, myslela si, že už hádam nemôže byť viac vystresovaná. Potom však mladú ženu počastoval nelichotivou nadávkou a teraz mu je za to, paradoxne, vďačná.

Dvadsaťdeväťročná Josie v priebehu osemnástich mesiacov schudla 50 kíl a namiesto veľkosti 54 teraz nosí 38-čku.  Strata kilogramov ju teší o to viac, že sa v lete vydáva a konečne sa zmestí do svojich vysnívaných svadobných šiat.

Predchádzal však tomu nepríjemný zážitok, keď ju v reštaurácii,  v ktorej pracovala, prepadli neznámi páchatelia. "Najprv som si myslela, že sú to kolegovia, ktorí ma len chceli nastrašiť. Ale keď som zbadala, že majú kukly, vedela som, že je zle," hovorí Josie.

Potom žene zviazali ruky a nohy a kázali jej ľahnúť si na zem. Akoby toho nebolo dosť, jeden z lupičov si z nej kvôli nadmernej hmotnosti začal uťahovať a nazval ju "tučnou kravou". Vtedy sa Josie rozhodla so svojou váhou, pre ktorú bola roky terčom posmechu, niečo robiť. Zo svojho jedálnička vysadila sladkosti, toasty nahradila zeleninou a začala piť veľa vody.

"Keby mi pred dvoma rokmi niekto povedal, že sa vydám za pohľadného svalovca, neverila by som mu. Som na seba veľmi hrdá kvôli tomu, čo som dokázala a reakcie mojich známych ma v tom len utvrdzujú," dodala šťastná Josie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu