Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Starenka (96) sa živí sexom, ročne si prilepší o 72-tisíc!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Začínala po skončení druhej svetovej vojny a pracuje dodnes! Milly Cooperová na dôchodok ešte nepomýšľa; akoby aj, poskytovanie sexuálnych služieb jej totiž vynáša 50 000 libier (72 500 eur) ročne!

Prostitútka Milly, ktorá je pravdepodobne najstaršou vo svojom obore, tvrdí, že doteraz spala s 3500 mužmi. Jej klientela je pestrá, chodievajú za ňou mladíci pred tridsiatkou ale i 92-roční muži, ktorí sú za noc s ňou ochotní zaplatiť 800 libier (1160 eur).

Cooperová začala pre eskotný servis pracovať po tom, ako zahynul jej manžel počas druhej svetovej vojny. Presťahovala sa z Londýna do Las Vegas, kde sa spoznala s bohatým Američanom. Ten ju však po narodení ich dcéry opustil. Keďže potrebovala peniaze, našla si prácu v spomínanom "podniku".

Neskôr stretla svojho druhého manžela a s poskytovaním sexu za peniaze si dala 25-ročnú prestávku. Po štvrťstoročí sa však ku svojej pôvodnej "profesii" vrátila. Nečudo, svojím telom si takmer storočná starenka dokáže zarobiť desaťtisíce libier za rok. Súčasný trend dievčat, ktoré sa po uliciach promenádujú polonahé s prsiami vyskakujúcimi z tričiek a sukňami, ktoré skôr pripomínajú opasky, sa jej ale nepáči.

"Za mojich čias sme také ženy volali cundry, dnešný svet je skazený. Ja sa aspoň elegatne obliekam a moji klienti sú džentlmeni," dodáva svojrázna babička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu