Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učitelia sa mali natáčať pri sexe, video umiestnili na školský počítač!

Tim a Angela na spoločnej fotke umiestnenej na Facebooku
Tim a Angela na spoločnej fotke umiestnenej na Facebooku

LONDÝN - Britského učiteľa a jeho asistenku suspendovali po tom, ako sa na jednom zo školských počítačov objavilo video údajne zachytávajúce ich sexuálne hrátky.

Kontroverzná nahrávka má zobrazovať muža sediaceho na stoličke v kancelárii ako sa vyškiera do kamery, zatiaľ čo žena na ňom vykonáva sexuálny akt. V istej chvíli si dokonca nadvihne tričko a odhalí svoje prednosti.

Predstavitelia Addington High School v južnom Londýne sa teraz snažia zistiť, či sú na videu zachytení práve ich zamestnanci Tim Edwards (46) a Angela Thornhillová (50) a či k intímnemu styku došlo v priestoroch školy. Zatiaľ sa nevie či mali k počítaču obsahujúcemu porno nahrávku prístup žiakov navštevujúci strednú školu.

Edwards, ktorý zarába 47 000 libier ročne (68 000 eur) vyučuje informačné a komunikačné technológie. Jeho kolegyňa, dvojnásobná matka Thornhillová, začínala na škole ako upratovačka, pred polrokom sa však stala triednou asistenkou.

Učiteľ pre médiá uviedol, že "sa k prípadu nechce vyjadrovať, kým sa neskončí vyšetrovanie". Hovorca školy zaujal podobné stanovisko: "Riaditeľ a jeho kolegovia sa momentálne zaoberajú istou vnútornou záležitosťou. Bolo by však nevhodné uvádzať bližšie podrobnosti."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu