Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opatovský bol online: Prezradil aj to, akú nosí bielizeň!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (3)
Robo Opatovský (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Spevák Robo Opatovský, ktorý sa prebojoval do finále pesničkovej šou Eurovision Song Contest 2010, si ako jediný súťažiaci pozmenil pieseň. V nedeľu zaznie remix skladby Niečo máš, ktorý si môžete vypočuť na topkách. Ak chcete spevákovi položiť zvedavé otázky, neváhajte, a vyspovedajte ho v našom online rozhovore!

Spevák Robo Opatovský sa narodil 25.12. 1971 v Trnave. Na Konzervatóriu v Bratislave vyštudoval odbor  klasická gitara. Čo sa týka spevákovho súkromia, minulý rok v apríli sa oženil so svojou dlhoročnou priateľkou Katarínou (29). Deti spolu zatiaľ nemajú, no na bábätku pracujú.

Hudobná tvorba

Robo má na svojom konte 8 albumov. Ten prvý vznikol v roku 1997 a mal jednoduchý názov Robert Opatovský. O rok neskôr vychádza ďalší album s názvom Nebol som zlý, po ktorom nasledoval v poradí tretí hudobný počin s názvom Pravá tvár.  

V priebehu rokov 2002 - 2003 žil striedavo v Japonsku a na Slovensku. Počas pôsobenia v krajine vychádzajúceho slnka vznikol materiál na 4. album, ktorý vyšiel v septembri 2003 s názvom Prílev energie.

V marci 2005 vydal Opatovský 5. album - V tom zvláštnom sne. V poradí šieste CD, ktoré sa dostalo na pulty ako Swing & Latin, znamená prelom v Robovej hudobnej kariére. Predposledný album, ktorý vyšiel pred dvomi rokmi, sa volá Vianočný album. Zaujímavé je, že sa vypredal v priebehu 2 týždňov. V roku 2009 vydal hudobník výberovku svojich najlepších piesní s názvom Robo Opatovský 2009-1996.

Svoju najnovšiu tvorbu - remix piesne Niečo máš, predvedie spevák už tento víkend. Opatovskému bolo ako jedinému umelcovi umožnené, aby prerobil svoju skladbu, pretože bol upodozrievaný z protekcie. Na pôvodnej verzii piesne sa totiž do istej miery podieľala eurovízna porotkyňa Ľubica Čekovská. 

V sobotu sa Opatovský predstaví s remixom piesne Niečo máš. Vypočuť si ho môžete práve tu!



Rozhovor

13:32:46 - otázka od: roman ahoj robo, veris, si v eurovizii? ako myslis, ze dopadnes? pomoze ti opat porota? maj sa Este neviem ako dopadnem v Eurovzii. Zajtra uvidime ako to dopadne. Urcite si to budem uzivat, budem spievat tanecnu verziu pesnicky Nieco mas.

13:34:36 - otázka od: Janka Zdravim p. Opatovsky, chcem sa iba spytat ako sa vam dari s babatkom, necakate prirastok? chceliby ste chlapca alebo dievca? A akemeno by ste mu dali? Prirastok este necakame, ale chcel by som najskor syna a potom dceru a potom opat syna a opat dceru. Pre syna mam meno, bude sa volat Markus a pre dceru Elizabeth.

13:35:50 - otázka od: JJ Zdravim Vas,celkom pekny sladacik do radii - dokonca by som ani neprepol stanicu, ale nie celkom vhodny na euroviziu, nemyslite ? To je na uvazenie, ale vo finale bude zo sladacika tanecna verzia. Drz palec!

13:37:43 - otázka od: jarmila Robko, co ta caka po Eurovizii, ake mas plany? Kto si myslis, ze vyhra... ?Kedy planujes dalsie CD?pekny den prajem... Planujem vydat reediciu vyberovky 2009-1996, na ktorej bude aj pesnicka Nieco mas v pomalej verzii, takisto v remixovanej a pribudne remix na pesnicku Prsi. Vyhra Kristina. Dalsie CD planujem buduci rok.

13:38:09 - otázka od: luciik ahoj si supeeer :) chodis na facebook ? :) lebo mam ta v priateloch a neviem ci si to ty :D :D a aky je tvoj nazor na spevacku Zuzanu Smatanovu ? lebo vsimla si som si ze vychadzate spolu super :D Ano chodim. So Zuzanou vychadzam super.

13:38:30 - otázka od: Vlado Ahoj Robo, bez urazky. Ty si fakt o sebe myslis ze si spevak? Je sice pravdou, ze v tejto slovenskej hudobnej biede sa stratis, ale predsa. Ano, myslim si to...

13:40:15 - otázka od: Nella Ahoj, chcem sa opytat, ci si tiez myslis ze eurosong je presne ako superstar o pubertiakoch? Keby malo byt hlasovanie od 18 rokov tak ostatní nemaju sancu vyhrat pretoze na prvom mieste by boli zrelí dospelí spevaci ako si ty. Si spevak s velkym S, spievas krasne cisto, na nic sa nehras, nieco mas je nadherna piesen, a myslim ze ten remix je este lepsi. Stale ti posielam hlasy, tak drzim palce. Ahoj Nella 29r. Dakujem za tvoj mily prispevok a v sobotu mi drz palce. Eurovizia je odlisna od SuperStar v tom, ze sa prezentuju autorske pesnicky, nehlada sa spevak, ale skladba.

13:41:05 - otázka od: Peter Ahoj. Velmi casto hraju Tvoj novy song. Super sa to pocuva. Nechystas novy album? Dakujem za odpoved a vela stastia. P. Chystam reediciu vyberovky aj Nieco mas tam bude.

13:43:25 - otázka od: jojo Ahoj Robo. Ako to vyzera s Tvojim koncertom - Pocta Frankovi Sinatrovi? Pocul som, ze mas prislub o spoluucasti viacerych zvucnych mien slovenskej hudobnej sceny. Vyvija sa to dobrym smerom. Dufam, ze tento projekt vyjde tento, popripade buduci rok, ale vyzaduje si to vela, vela sil a energie. Stale pracujem na tomto projekte, preberam repertoar, aranzmany a aj hosti. Bude to na styl Robieho Wiliamsa z Albert hall. To je pre mna velkou inspiraciou.

13:43:38 - otázka od: Bianka Zdravím..nemám na vás žiadnu otázku iba vám chcem povedať,že ste mi veľmi sympatický a prajem všetko dobré :))) Dakujem pekne.

13:44:48 - otázka od: nina dobry den chcela som sa opytat aka bude vasa piesen pocula som ze bude nejaka zmenena a co si myslite kto ma najvacsie sance na vyhru a inak vasa zena musi byt velmi stastna ked jej taketo krasne piesne davate Ano, budem spievat remixovanu verziu a snad sa bude pacit. Najvacsie sance ma samozrejme Kristina. Moja zena je zatial spokojna:)

13:45:14 - otázka od: Janka Ahoj Robo si skvelý spevák držím palce a veľa zravíčka želám, Janka Z lipt.Mikuláša Janka, dakujem. Tiez ti prajem vsetko dobre.

13:48:43 - otázka od: miki Aky je to pocit byt protekcny u poroty a spievat s pocitom ze divaci ta nechcu???? U porotoy nemam ziadnu protekciu a ak poukazujes na to, ze Lubica Cekovska mi aranzovala slaky do pesnicky, tak musim uviest na pravu mieru, ze s autorstvom to nema nic spolocne a v aprili minuleho roka nikto netusil,ze Lubica bude v porote Eurovizie. Nemam pocit, ze by ma divaci nechceli, ale niekedy sa veci deju inac akoby sme si priali. Uvidime ako to dopadne vo finale.

13:49:07 - otázka od: Anka Cau Robo, kedy vydas nove CD???? Urcite buduci rok. Uz som zacal na nom pracovat.

13:51:21 - otázka od: jana Robo, nemyslíš si, že Ti ako spevákovi, hudobníkovi a hlavne ako človeku nestojí zato, aby si svoju pôvodnú verziu piesne "Niečo máš" upravoval kvôli tomu, že slovenský národ jednoducho neuznáva úspech a je schopný zachádzať do krajnosti, len aby ubližovali ľuďom, ktorí niečo znamenajú, niečo dokázali a majú talent? Janka, dakujem za podporu. Chcem aby uz neboli ziadne pochybnosti,preto som sa tak rozhodol. V mojej novej verzii nezneju slaky, ktore aranzovala Lubica Cekovska, preto uz nikto nemoze povedat, ze som nejakym sposobom zvyhodnovany..

13:52:06 - otázka od: Radka Ahoj Robo, v prvom rade gratulujem k uspechu v Eurovizii, velmi fandime Tvojej pesnicke. Si v hlbke duse silny romantik? Prajem vela osobnych i pracovnych uspechov, Radka Ano, som romantik, aj ked viem, ze dnes je doba uplne ina, ale to mi nikto nezoberie. A dakujem za prianie.

13:52:15 - otázka od: tulky Nechces uz nahodou nechat to spievanie??? Nie

13:52:35 - otázka od: miki chcete ist do velkehu finale Vsak uz som. Zajtra sa to udeje.

13:53:05 - otázka od: Peter ahoj, nova pesnicka je casto hrana a je naozaj fajn. dobre sa pocuva. nechystas vydat album? dakujem. Ano, buduci rok. Tento rok vyjde reedicia mojej vyberovky.

13:54:49 - otázka od: nevericka Ahoj, Robo :-)) čo si robil tých 15 minút, keď vo štvrťfinále Eurosongu tesne pred tvojím vystúpením vypadol v STV zvuk?? A mám pri telke aj obraz??? Držím vo finále palce!!! Spieval som a capella bez doprovodu nastrojov a potom sa pridali aj slacikari. Pesnicku som dospieval celu s pocitom, ze sme na obraze, bohuzial to tak nebolo. Ale nakoniec to dopadlo velmi fain.

13:55:41 - otázka od: Zara Ahoj Robo.Videl si už niekedy mimozemšťana? Zatial nie. Keby som ho stretol ,odfotim sa s nim a poslem ti fotku. pridaj sa medzi mojich priatelov na facebooku.:)

13:57:14 - otázka od: ahoj obo..no musim povedat ze ta pesnicka,,je ovela lepsia ked zremixovana..myslim ze tymto sa tvoje sance..zvysili..chcem sa spat..co hovoris na kristinu a horohronie..,,,??drzim palce.. Dakujem. Pesnicka Horehronie ma velke sance stat sa hitom roku 2010 na Slovensku. Kristine drzim palec. Na semifinale som mal s nou satnu a musim povedat, ze je velmi mila. A ako clovek velmi skromna.

13:57:28 - otázka od: kata Najkrajsia piesen od Vas = meduzy... Myslis Ocean, vsak?

13:58:54 - otázka od: Dove Ahoj Robko,nikto nepochybuje,ze si skvely spevak s krasnym hlasom,no predsa len,nemyslis si,ze svadobny dar/skladba sa predsa len na Euroviziu nejako nehodi?...Ty si uz na scene dlho,ludia ta poznaju...nechcel by si radsej prenechat miesto niekomu,kto publikum aspon zabavi? (napr. GET EXPLODE) V sobotu aj ja zabavim. Pozri si to a daj vediet ci sa mi to podarilo. Najdi si ma na facebooku a preberieme to.

14:01:27 - otázka od: Nella Ahoj Robo, co si myslis, aka skladba ma vacsie sance v eurovizii pomala alebo rychlejsia? Myslim si , ze by si mal vyhrat, mas vsetko cim by si mal reprezentovat slovensko - spev,pohyby,vyzor,a hlavne spravanie.Ziadny frajer, zaidne dieta.Remix je perfektny,drzim palce a posielam hlasy.Nela 28r. Moje ucinkovanie v Eurovizii je uz posledne a myslim si, ze rychla skladba ma ovela vacsie sance. Aj ked niekedy vynimka potvrdzuje pravidlo. Uvidime, ci prekonam minulorocnu pesnicku Prsi, tu som spieval vo finale v pomalej verzii, Nieco mas bude v tanecnej. Tak som zvedavy ako to dopadne, ktory z tychto songov bude mat vacsi uspech.

14:02:27 - otázka od: tulky Myslite si o sebe(kolega Mazur doplnil ze o sebe) ze viete vobec spievat. A co si myslite o svojich posluchacoch??? Su vytrete alebo vytrety alebo to myslia vazne??? Dakujem za odpovede. Som o tom presvedceny, ze viem spievat. Pozdravujem kolegu Mazura. Kazdy ma sancu,uvidime ako to cele dopadne.

14:03:38 - otázka od: Sonya Ahoj Robo, kde ste boli na svadobnej ceste, resp. kam sa chystate v najblizsom case? Ako by sa volali vase deti? Mate nejake mena uz vytipovane??? Vdaka za odpoved. V Rime, mam uz niekolko tipov na mená: Simon - toto meno chce Katka, Markus - toto meno chcem ja a obaja chceme Elizabeth. Ale asi budem musiet ustupit.

14:04:05 - otázka od: Denis Keby si náhodou išiel reprezentovať Slovensko do Oslo, plánoval by si zmeniť slovenčinu za angličtinu? Ak by som spieval remixovanu verziu, tak urcite.

14:04:45 - otázka od: Jano Ahoj. Bývaš v dome, alebo v byte? Inak si fajn ,držím palce a prajem veľa úspechov. Jano S manzelkou byvame v dome. Dakujem za podporu.

14:05:24 - otázka od: mona podla mna dopadnes dobre pretoze si super drzim palce Dakujem pekne, drz palec v sobotu, popripade posli aj hlas :)

14:05:36 - otázka od: Táňa Ahoj Robo. Som skoro tvoj ročník a iba by som ti chcela povedať že na svoj vek vypadáš stále lepšie a lepšie.Veľa pekných pesničiek prajem . Ahoj Dakujem.

14:05:47 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? Nemam

14:06:17 - otázka od: Bashka Ahoj. Na Eurovizii drzim palce. Myslim si, ze Slovensko ma nielen dobrych hokejistov, ale aj dobru a kvalitnu hudbu. Jednoznacne sa radis to tejto skupiny aj ty. Nie je prvoplanova, ani nasilu vytvorena. Slovenska hudba, teda aj tvoja hudba je hrana od srdca a pre ludi. Ja si to rozhodne cenim. Zelam vela uspechov v pracovnej i osobnej sfere. :-) Bashka dakujem za mily prispevok.

14:07:06 - otázka od: JJ Zdravim,patrite k tym lepsim v tohtorocnej sutazi ESC Slovakia, nebolo pre Vas trochu unavne a trapne sutazit spolu s rychlym vykrmom nasej hudobnej sceny alias superstar, z ktorych sa stali "hviezdy" z vecera do rana ? Drzim palec a prsty ! Uvedomil som si to, preto som sa rozhodol, ze tohtorocna Eurovizia bude pre mna posledna...

14:08:26 - otázka od: Peta Ahoj, mas na facebooku nejaky fanklub? Nechcem si ta dat do priateloch, nechcem ti ani vypisovat(nemam predsa 15):) chcem byt len v tvojom fanklube. Drzim palce s remixom, je to nadherna piesen. Vystupujem tam sam pod vlastnym menom, kludne si ma pridaj a nemusi mi ani nic pisat :) mam tam info aj o koncertoch a o novinkach. Dakujem za pochvalu pesnicky Nieco mas.

14:09:44 - otázka od: Martina Zajtra držím palce, čo myslíš kto vyhrá? Dakujem.urcite vyhra Kristina, ale mozno...

14:10:07 - otázka od: Martussska Robko naaaaaaaaaaadherna prekrasna pesnicka, ako vsetky, ktore mas!!! Tvoja zienka musi byt stastna, ze ta ma!! Drzim vam palce.. Dakujem a aj moja zienka ta pozdravuje.

14:10:50 - otázka od: Táňa Ahoj Robo iba toľko chcem napísať že na svoj vek vypadaš mlado.Pači sa mi na chlapoch že sa vedia postarať o svoj zvonkajšok. Ahoj Ja sa az tak velmi nestaram, je to skor v genetike. Moj otec ma 57 a vyzera na 45.:)

14:12:17 - otázka od: Lenka ZDRAVÍM ROBO..súfam,že môžem tykať..som myslím Tvojou rovesníčkou..Ja i moja rodina Ti už pár rokov fandíme..počúvame Tvoju hudbu,sledujeme Tvoje aktivity..Si pre nás inteligentný,dobre vyzerajúci spevák s veľkým hlasom,máš naše plné sympatie..Prajeme aj v súkromí všetko dobré a budem fandiť aj v Eurovízii..Ešte otázka,príde pani manželka podporiť na finále?Papa,Lenka s rodinou.. Ano, Katka pride... Konecne, lebo zatial sa mi ju nepodarilo prehovorit na to, aby sa na mna prisla pozriet, ale zajtra sa to zmeni. Budem mat oporu priamo v sale.

14:13:06 - otázka od: silvia Ahoj Robo, chcem sa spytat ze ake mas zaluby.. (: Tenis, knihy, cestovanie, samozrejme hudba, turistika...a obcas len take lenosenie, aj v tom som nasiel zalubu.

14:13:31 - otázka od: Katka Galajdova Ahoj robo, dal by si sa nahovorit na piercing do bradavky ? :) Nikdy! Auu, to musi boliet.

14:14:30 - otázka od: Katka Galajdova Ahoj robko, dal by si tetovanie na cely chrbat ? Na cely chrbat urcite nie, ale mozno niekde na rameno.zatial som nad tym neuvazoval.

14:14:44 - otázka od: Anka z PK Čau Robko , ja Ti chcem len povedať , že Ti veľmi fandím a rada ťa počúvam , prajem všetko dobré.pa Dakujem pekne

14:15:14 - otázka od: Katka Galajdova Ahoj robo, prepac ze ti pisem tolko otazociek, uz iba jednu, ako zvladas stres pred vystupenim ? Zhboka dycham, pijem vela vody a snazim sa sustredit.

14:16:34 - otázka od: Kveta Ahoj Robo, úprimne nikdy si nebol moja "šálka kávy", ale tvoja tvorba je za poslené obdobie vysoko počúvateľná:-)). Držím palce a veľa tvorivých nápadov. Ahoj Kvetka, dufam, ze vas bude v buducnosti viac takych ako si ty. Buduci rok vydam novy album, tak dufam, ze si udrzim moju poziciu aj u teba.:)

14:18:30 - otázka od: mana Zdravím,vadí Ti,že sa relácia presúva na sobotu?Fandíš našim chlapcom,alebo nie si hokejový fanúšik? Musel som si upravit niektore moje aktivity, nastastie som to zvladol. Takisto aj DJ Carlo, s ktorym budem vystupovat si tiez nasiel cas. Nasim chlapcom fandim, dufam, ze prinesu medailu.

14:19:34 - otázka od: Kaacenka Ahoj Robo.. :) Mas skvelu pesnicku vo finale, zaujala ma hned... v remixe este lepsia... zivsia.. dufam, ze dopadnes co najlepsie... a co budes robit po eurosongu? Tesim sa na dalsie tvoje skvele skladby.. Drz sa ! SI SUPER ! Pekny dnik :) Po Eurosongu ma caka promo na reediciu mojej vyberovky. Caka ma vela vystupeni a uz sa tesim aj na leto a hlavne budem trosku odpocivat.

14:19:51 - otázka od: Lucia Trenky alebo slipy? :) Trenky, nie?

14:20:08 - otázka od: Michaela ahoooooj........VEľMI VEľMI VEľMI sa mi páči tvoja pieseň..... :))) puštam si ju KAžDý DEN!!! :)) To som rad...

14:20:42 - otázka od: Katka Galajdova Ahoj robo dal by si si piercing ? Nieee, to musi boliet. Hlavne kam by som si ho dal?!

14:21:00 - otázka od: Katka Galajdova Ahoj robo dal by si si vytetovat na chrbat tigra ? Nie

14:21:11 - otázka od: Enufa Awoj drzim palce v sobotu!!!Ozaj krasna pesnicka...awoj Dakujem pekne

14:21:54 - otázka od: Lychee No caw ja by som sa len chcel spytat preco taku somarinu spievas hrozne nieco nebyt poroty tak nic z toho nieje Aj tak sa da.:) Neber to az tak vazne, ved zivot je taky krasny...

14:22:06 - otázka od: Katka Galajdova Stal by si za hriech :) Uz som zenaty...

14:23:02 - otázka od: veronika ahoj ako sa mas?no co kedy budu deti???urcite to vyhras mas na to.pa Deti budu... A mozno to v zivote aj vyhram, ked budu tie deti. To je pre mna teraz najdolezitejsie a vsetko ostatne je vedlajsie.

14:23:15 - otázka od: cica Ahoj Robo:-) chcem ta pozdravit a popriatti vela uspechov v kariere a taktiez v rodinnom zivote .Ahoj:-) Dakujem cica.

14:24:28 - otázka od: Tite Ahoj, drzim palec zajtra vo finale. Ten remix sa mi velmi paci. Pozeram, ze citas knihy. Mas nejaku najoblenejsiu? A oblubeny parfum? :) Prijemny zvysok dna Teraz citam novinku od Dana Browna Strateny symbol, zatial v pohode. Uvidime ako to dopadne. Oblubeny parfem bvlgari aqua.

14:24:51 - otázka od: Lucia ahoj, máš nejaké domáce zvieratko? Bohuzial nemam, nemal by som nan cas.

14:25:25 - otázka od: cinka ahoj, nemam na teba ziadnu otazku len chcem podotknut, ze si jeden z mala celebrit, ktore nesposobuju ziadne skandaly a to sa mi na tebe paci :)drzim prsty v eurovizii Urcite chcem v tom pokracovat, robit len muziku a tesit sa zo zivota.

14:27:57 - otázka od: erapo bude na vyberovke song Prilev energie? Ano, urcite. vyberovka vysla minuly rok, velmi dobre sa predala. tento rok vyjde reedicia obohatena o pesnicky Nieco mas, Nieco mas remix a remix pesnicky Prsi. Mozes si vypocut ukazky z vyberovky na www.roboopatovsky.sk. Chcem sa vam vsetkym podakovat za mile prispevky a podporu v Eurovizii. Prajem vam vsetkym pekny den. Robo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu