Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Víťazka Eurosongu - Kristina bola online: V Osle chcem ísť do finále!

Kristina na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (4)
Kristina na online rozhovore v topkách.

BRATISLAVA – Ako chutí víťazstvo? To vám už prezradila víťazka pesničkovej súťaže Eurovision Song Contest 2010 Kristina.

Pondelkovým hosťom na topkách bola Kristina, ktorej pieseň Horehronie zvíťazila v sobotňajšom finále Eurovízie.

Vyhrajte zájazd do Osla spolu s dvomi vstupenkami na medzinárodný Eurosong. Kliknite SEM!

Rozhovor

10:14:24 - otázka od: Monika Gratuľujem Vám k víťazstvu!Od začiatku súťaže som chcela,aby ste s Vašou pesničkou vyhrali,nakoľko bola v nominácii konečne chytľavá a rytmická pieseň,ktorá je zapamätateľná na prvý raz.Chcela by som sa spýtať,či nemáte tak trochu strach z tej veľkej zodpovednosti,ktorú teraz máte pred najlepším odprezentovaním piesne v Norsku?A či nezamýšľate túto pieseň prespievať aj do angličtiny.Bolo by to asi ťažké,ale aj zaujimavé ju počuť v tomto jazyku.Ešte raz veľa šťastia v máji! pekny den prajem.dakujem vam za podporu.ist reprezentovat Slovensko do Norska je urcite zodpovednost ale pre mna velmi prijemna zodpovednost a budem sa na to pripravovat aby sme to odprezentovali co najllepsie.

10:16:26 - otázka od: Ria Ahoj, blahozelam k postupu a zaroven drzim palce k co najvyssiemu umiestneniu, co sa tyka reprezentacie nasej krajiny:) Musim povedat, ze co sa tyka nasej slovenskej sceny, tak mas nepochybne jeden z najprijemnejsich hlasov, co sa tu vyskytuju...moja otazka suvisi s tym inkriminovanym medialne prepieranym textom piesne v anjelskej reci...co v tej casti vlastne zaznieva? ahoj.dakujem ti.slova ktore sa tam spievaju su "o ria sankte di alamana" a znamena to pozehnanie nasej krajine.

10:19:38 - otázka od: Paloma Načo sa najviac tešíš v Nórsku? Do Norska idem prvykrat takze sa velmi tesim .Uvidim aka tam bude atmosfera na to sa tesim, tesim sa na program aj na ucinkujucich.

10:21:41 - otázka od: Zuzana Ahoj Kristínka obidve tvoje pesničky sú krásne aj Ešte váham aj Horehronie držím pršteky. ahoj .tak to som velmi rada.urcite sa ti budu pacit aj dalsie.dakujem.

10:22:47 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? ahoj.momentalne malo sportujem, ale mam rada korculovanie.

10:24:02 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako by mal vyzerať muž tvojich snov? ahoj.mal by mat dobre srdce.

10:25:04 - otázka od: Jana Ahoj Kristínka si skvela speváčka tak náš prosím úspešne reprezentuj v Nórsku. ahoj.dakujem ,urcite budem.

10:27:12 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány po súťaži? teraz travim cas v studiu,dokoncujem druhy album aby bol cim skor na svete.

10:29:14 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? ak ma pesnicka peknu melodiu, text a dobreho spevaka tak sa mi to vzdy paci.

10:30:48 - otázka od: Karci22211 S kým si najlepšie vychádzala na Eurovízíí? ahoj.nemala som tam lepie a horsie vztahy s kazdym som vychadzalo rovnako bola tam dobra atmosfera.

10:33:21 - otázka od: Ivan Šandor Ahoj nerozmýšľaš o herectve? ahoj, ja som vystudovala na konzervatoriu herectvo a som rada ze ho pri speve mozem vyuzivat.

10:35:38 - otázka od: Roman Štadler Sledovala si hokejistov na olympiáde? ahoj.priznam sa ze som nesledovala hokej tento rok prave to vyslo v tom case kedy som sa pripravovala na Eurosong.ale dufam ze buduci rok mi to vyjde.

10:36:43 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? ahoj.leto viac ,ale aj zima ma svoje caro,pokial je to ozajstna zima

10:38:22 - otázka od: Dušan Aký máš plán vo finále v Osle? dostat sa zo semifinale do finale a hlavne reprezentovat a zviditelnit Slovensko.

10:41:48 - otázka od: JJ Cauko,pridavam sa ku vsetkym gratulaciam a pochvalam, posobis skromnym dojmom a pevne verim, ze taka aj si, ja Ti hlavne zelam, aby si taka aj ostala a dotiahla to daleko. PAcilo sa mi ako si sa po vitazstve podakovala aj Panu Bohu, predpokladam, ze mu doverujes aj v tazkych chvilach.Budes teraz niekedy koncertovat v Michalovciach, resp.v blizkom okoli ? Ahoj.dakujem.ja sa vzdy drzim pri zemi a dakujem Panu Bohu za silu a zdravie ktoru mi dava.

10:42:09 - otázka od: Michaela Ja som vedela že si to ty!!! :) celý čas sme držali palce IBA tebe :)) ahoj.dakujem.

10:42:47 - otázka od: KIARA ahoj kristina velmi sa mi paci pesnicka horehronie drzali sme palce ahoj.dakujem.

10:44:17 - otázka od: Karla ahoj Kristina ako sa máš? máš facebook? ahoj mam sa vyborne dakujem za opytanie.facebook mam ale teraz ho malo navstevujem.

10:50:14 - otázka od: dodo Gratulujem... veľmi pekne ďakujem, za super pesniču, má úroveň, Držím palec v Osle. dodo dakujem.

10:51:41 - otázka od: roman ahoj po cely čas som ti držal palce.ako sa maš a ako oslaviš viťazstvo? dakujem.vitaztvo som oslavila v kruhu svojich najblizsich.

10:52:56 - otázka od: Trout Cauko Kristina. Prides aj toho roku na SiravaFest?? tesime sa na teba, Zemplin ahoj.ano pridem.a velmi sa na Siravu tesim.

10:55:34 - otázka od: Radek Jsem tvůj fanoušek z České republiky a chtěl bych se tě zeptat jaké máš oficiální stránky a jestli připravuješ nové cd? ahoj.kristina-music.sk je moja stranka a coskoro bude aj moje druhe cd.

10:56:01 - otázka od: Kristián Ahoj,gratulujem k výhre dúfam že sa ti bude dariť aj v Oslo držím ti palce. ahoj.dakujem aj ja dufam.

10:58:59 - otázka od: Kristián Aho,chcel by som sa ťa opýtať ako si sa cítila pred veľkým finále?A aké boli tvoje pocity po finále? citila som sa pred finale dobre lebo som citila obrovsku podporu divakov za co im velmi dakujem.a po finale som to oslavila.

10:59:46 - otázka od: Petr K. Ahoj Kristinko jsem z České republiky škoda,že se letos neučastníme protože tě celé Česko podporuje a tvoje Horehronie je zatim to nejlepší v tomto roce.Doufám,že to vyjde a v Oslu máš určitě na vítězství-Hodně úspěchů Peter velke dakujem posielam do Ceskej republiky

11:03:54 - otázka od: futbals Ahoj,chcel by som sa ťa opýtať ako si sa cítila pred vystúpením a aké boli tvoje pocity keď si sa dozvedela že si vyhrala?Ďakujem za odpoveď. pred vystupenim som citila trosku nervozitu a ked som to vyhrala tak som sa velmi potesila a zaroven som citila velku zodpovednost pretoze budem v Osle reprezentovat Slovensko a vela to pre mna znamena.

11:10:16 - otázka od: maja Ako ste sa dali do kopy z Ankou Servickou s Hankou som sa stretla po prvykrat pri natacani piesne Horehronie, predtym sme sa nepoznali.a som velmi rada ze jej kratucky anjesky spev dal pesnicke nezabudnutelny charakter.

11:11:46 - otázka od: biba Ahoj Kristina gratulujeeeem:) Ako sa ti páči pieseň čo spieva Miro Jaroš? ahoj.jeho pesnicka je zaujimava, ale fandila som kazdemu rovnako.

11:17:09 - otázka od: Tak este raz sa chcem podakovat vsetkym ktory mi fandili a posielali hlasy.prajem vsetkym pekny den. Kristina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu