Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hazardér Opatovský: Koleduje si o vyhadzov z Eurovízie!

Robo Opatovský. Zobraziť galériu (5)
Robo Opatovský.

BRATISLAVA – Zrejme bude ďalší škandál! Robo Opatovský (38) sa totiž rozhodol, že svoju súťažnú skladbu upraví tak, aby v nej neznela pasáž aranžovaná porotkyňou Ľubicou Čekovskou. A ak mu túto verziu STV nepovolí, s celým Eurosongom sekne!

Postúpil s ťažkosťami! Robo Opatovský si v semifinále vybojoval postup len vďaka porote, ktorej body vyvážili nedostatok diváckych esemesiek. Zaváňalo to však protekciou, keďže na jeho skladbe spolupracovala aj porotkyňa Ľubica Čekovská.

Robo sa však hneď po skončení semifinálového kola vyjadril, že do finále ide s inou verziou skladby. Bodovať by chcel s remixom, z ktorého je práve Čekovskej sláčikový aranžmán vynechaný. Otázka však je, či mu to STV dovolí a či je to vlastne v súlade s pravidlami Eurovision Song Contest.

„Ja pravidlá neporušujem. Nemením melódiu, ani text, pieseň má do troch minút. A hlavne už nikto nebude môcť povedať, že tam mám pasáž od porotkyne,“ povedal nám Opatovský. Slovenská televízia sa k tejto téme zatiaľ oficiálne nevyjadrila. Podľa nášho zdroja zo zákulisia súťaže však Robovi remix piesne zaspievať nedovolia.

„Keby mi to zakázali, tak nezaspievam vôbec, museli by ma diskvalifikovať. Ale na to podľa mňa nie je žiaden dôvod. STV ani nemá právo zasahovať do mojich umeleckých záležitostí, keď s touto úpravou súhlasil aj autor textu,“ tvrdí spevák. Zdá sa teda, že v týchto dňoch bude v Mlynskej doline ešte poriadne horúco.

Vyhrajte zájazd do Osla spolu s dvomi vstupenkami na medzinárodný Eurosong. Kliknite SEM!

 

Sledujte TopkyTV: Robo Opatovský po semifinále o zmenách vo svojej piesni a hodnotení poroty.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu