Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ewa Farna o afére so superstaristom Štefanom: Tak ja vám poviem pravdu!

Porotkyňa SuperStar Ewa Farna bola online na topkách. Zobraziť galériu (4)
Porotkyňa SuperStar Ewa Farna bola online na topkách. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Bláznivá aj kruto úprimná! Taká je Ewa Farna (19) v aktuálnej sérii SuperStar. Mladá speváčka sa v úlohe porotkyne ale najviac preslávila svojím obdivom k súťažiacemu Štefanovi Pčelárovi (24). V piatkovom online rozhovore vám okrem iného prezradila, aká je pravda o ich vzťahu.

Ewa Farna sa stala najmladšou porotkyňou SuperStar v histórii. O jej obsadení sa pritom uvažovalo už pri predchádzajúcej sérii. Tvorcovia však vtedy uznali, že je naozaj primladá.

V aktuálnom ročníku zasadla do kresla medzi Paľom Haberom a Ondřejom Soukupom. Do poroty vniesla niekedy až pubertálny vietor. Mnohí jej odviazané správanie kritizujú, iným sa zas jej bezprostrednosť páči. Rovnako sa nedá prehliadnuť jej náklonnosť k súťažiacemu Štefanovi Pčelárovi. Či ide o reálny rodiaci sa vzťah alebo len hru, sa dozviete z nášho online rozhovoru.

Prečítajte si: Nedeľnú SuperStar spestrí Ewa Farna: Dokáže s týmto hitom, že je pani speváčka?

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

12.04.2013 15:34 - otázka od Bára
Ahojky, kdy Ti vyjde nové CD? :)
Natacim 4 alba, česke a polske a pak i jazzove ceske a polske desky. Takze dohromady 4. Je to fuska to zvladat se Superstar i se zacinajicimi koncerty... Ale kazdopadne zalezi an tom jak mi zacne zkouskove obdobi. To se pak musim zamerit na zkousky a ty uz jsou za nedlouho. Studuji pravo ve Varšave a je to i s prelety vlastne docela komplikovane, natoz s casem se ucit:). Takze i podle toho vyjdou nove desky... kazdopadne v lete hraju nejakych par koncertu na Slovensku tak srdecne zvu! Musim se bohuzel royloucit, ponevadz mi za chvili leti letadlo do Varsavy, mam tam nejake povinosti se skolou i, takze se omlouvam, ale ahooj!!! Dovi!! A dekuji za vsechny dotazy!:) Ewa
12.04.2013 15:30 - otázka od Karin
Ahoj Ewa no co ako to je medzi tebou a Stefanom??
Mila Karin. Delam si z toho porad srandu ale jak je vidno, lide i bulvar to zacinaji brat vazne ikdyz jim reknete ze spolu mame 3 deti:D. Takze ted vazne. Absolutne nechci touto "hrou" ohrozit Itchovo pusobeni v Superstar a bojim se, ze deficit smylsu pro humor u nekterych divaku, to muze pusobit. My to sice oba jako srandu bereme a kdyz se v nedeli na prenose potkame tak se pobavime na tema co jsme se o sobe docetli. Vidím, ale že se to zacina byt brane vazne takze je na case si rict hranice. JE TO SRANDA, jsem sama, se Stefanem nechodim, ani jine veci s nim nedelam jak se psaly, a ve vile neprespavam. Doufam, ze tento dloudoby projekt jmenem Superstar mi prinese nejake nove kamarady, a verte ze mam ke vsem soutezicim sympatie. Budu rada kdyz vsichni zustaneme aspon trochu v kontaktu a ze kdyz budou neco potrebovat, muzou pocitat s mou pomoci. Rada poslouzim laickou radou a to komukoli at uz to bude Itcho nebo treba Terezka. Drzim Itchovi palce jako jinym soutezicim a kdyz dojde zase na nejakou narazku v prenosu, vezte ze je to v ramci legrace. Vsak o tom take ta Superstar je. Dekuji tecka:)
12.04.2013 15:14 - otázka od Kikuš
Ahoj Ewy ! Ja nemám otázku iba sa ti chcem chcem poďakovať zato akú robíš hudbu pretože tvoje pesničky sú vážne úžasné a vždy v ťažkej chvíli ak som smutná alebo tak si ich pustím a hneď sa môj deň zlepší ! Ďakujem ti a prosím zostaň sama sebou a takou aká si , lebo taká si najlepšia , skláňam svoj klobúk pred tebou ako zvládaš s nadhľadom to ako sa o tebe niekedy aj nepekne píše v bulvári , ja by som na to nemala žalúdok ♥ ĎAKUJEM
Kikus, si milaaa! Moc me to potesilo, ani nevis jak moc povzbuzujici vzkazy davaj...! Dekuju a pustaj si i nadale! Ja delam nyni 4 desky, takze snad bude brzo co poslouchat:)
12.04.2013 15:11 - otázka od Denisa
Už keď si tak doma marodujem celý týždeň tak si hovorím napíšem ti : Ahoj, máš sa ?! :-D , Ja len že ja sa na tvojích srandách smejem doma , že totálne :D
Denisko, hahahaha diky!:) Lec se!
12.04.2013 15:11 - otázka od Martin Brykner
Jak se vám líbí superstar? A koho považujete za vítěze?
Libi moc! Hrozne si to uzivam, jeste tam na zivo to je super atmosfera. Vitez je pro mne reziser Pepe:)
12.04.2013 15:08 - otázka od Kika
Bola som paf keď som sa dozvedela čo budeš v SuperStar v nedeľu spievať *_* Ježíš nezaspímm .....
Ja sem taky z toho dost paff.... Asi zmizi i ty posledni zbytky male autority:D. Ale tak co, miluji zpivat a strasne se na vystoupeni tesim:)
12.04.2013 15:07 - otázka od Miška
Tak Ewi, ako dopadlo včerajšie kolokvium?:-) Btw. kľudne ťa naučím po slovensky!:D(Ako študentka slovenského jazyka:D) See U in Čáslav! Have a nice day!:-)
Dekuju Miska, taky se tesim! Vidime se na koncerte!:)
12.04.2013 15:06 - otázka od Palo
Ahoj Ewicka, Strasne rad by som ta pozval na rande, zial, som uz zenaty, mam male dieta a som uz na teba asi aj dost stary. Takze nic z toho nebude:) A teraz zaludna otazka, citis sa viac ako Polka alebo Ceska? Inak superstar bola pre teba dobra volba, napr. ja som ta ani nepoznal a teraz zistujem, ze kusok za hranicami vyrastol spickovy interpret. Bud dalej aka si-t.zn. spontanna, je to v tvojom pripade sexi:)
Jeeee starsi pane dekuju!:D Toto je od Vas mile! Jsem Polka zijici v Cechach. Snad Superstar pomuye se dostat hudebne na slovensky trh, to byhc byla strasne rada. Miluju slovencinu a dala jsem si za ukol ze se ji naucim! Tak uz abych zacala, v lete s etu objevim an nejakych koncertech, tak zvu! Na ewafarna.cz bude vic informací
12.04.2013 14:59 - otázka od haide
Ahoj Ewička :) Chcem ti najprv zablahoželať, k tomu, čo všetko zvládaš. Aj keď si možno primladá, tvoje postrehy ohľadom spevu sú veľakrát veľmi presné a úprimné. Páči sa mi aj tvoj zmysel pre humor. Občas niečo prepískneš a vyznie to hrozne trápne, ale mne to príde veľmi sympatické, lebo každý človek je nejaký. Moja otázka je : či si si užila detstvo? Či neľutuješ že ti sláva, či popularita zničila pubertu? Vieš ( párty, alkohol,nezáväzne vzťahy) bez toho, aby si skončila na titilke?! Alebo to robíš, ale dobre skývaš? :) ďakujem a prajem veľa úspechov do budúcnosti. Pekný deň
Zdravim, dakujem :). Noo tak aji trapnost v dejinach lidstva se vyskytuje, takze nekdo ji reprezentovat musi!:))) Detstvi jsem mela trochu jine, rozhodne ne bezstarostne nebo plne volneho casu.. Proste misto vecerneho sezeni u pocitacovych her jdu zpivat:). Myslim, ze pubertu mi to neznicilo, spis zlahodnila jeji prubeh a udelalo ji jinou, originalni. Uprimne? At mi uverite nebo ne, tohle me nikdy nelakalo a nikdy jsme touhle fazou neprochazela. Mnohem radsi beru knizku, zalezu do postele a pustim si nejakou dobrou hudbu.
12.04.2013 14:40 - otázka od majo
mas nejake zivotne motto, ktorym sa riadis?? posobis ako velmi ptimisticky clovek, mas niekedy chvilky, kedy si aj poplaces? porad nieco na dobru naladu. :)
Ted jsme nepochopila jestli jsem pesimisticky nebo optimisticky. Ja se citim jako optimisticky realista:). Motto mam a to ne jedno! Ale asi ty obecne pravdy fungujou... Maaam chvilky kdy si poplacu, obcas je to dojetim u filmu, obcas z toho ze jsem proste dost citliva. Na dobrou naladu je dulezite se citit vyrovnane a byt dobre najezeny popr dobre vyspany:)
12.04.2013 14:38 - otázka od Elí
Chtěla bych se zeptat na nově než začalo superstár, běžely upoutávky. V jedné si byla aj ty a hrála tam písnička někdo jí zpíval, byla tvá. Jak se jmenovala? Dík Evičko hodně štěstí!
Pulmesic:). Je na albe Virtualni.
12.04.2013 14:37 - otázka od Sabina
Ahojky evička chcem sa spytat, ako sa staras o svoje krasne vlasy? aku kozmetiku na ne pouzivas?
Sampon, voda, obcas fen:) a " tri hodiny" pripravy u super kadernice pred prenosem:D
12.04.2013 14:37 - otázka od 123lili
poraď mi prosím!!! mám približne toľko rokov čo ty, ale nie som zďaleka taká pekná ako si ty, práve naopak chlapci sa o mňa vôbec nezaujímajú a obchádzajú ma a ja si pripadám škaredá a hnusná! keď vidím dievčatá ako si ty, okolo ktorých sa neustále točia pekní chlapci tak vám až závidím a som smutná. napíš mi prosím ťa čo mám robiť aby sa to zmenilo a aký je recept na to stať a sa úspešnou a obľúbenou, ďakujem ti
Mila Lili, ja si ABSILUTNE nemyslim, ze byhc byla hezka baba. Fakt. Prave se casto ptam rodicu, kdyz se koukam do zrdcadla, proc se nesnazili vic?:). Kazdopadne, urcite si krasna holka, minimalne vnitrne. A vnitrni krasa je za a) nejdulezitejsi a za b) pronikne i na venek. O mne se taky chlapci nezajimaji, ver mi. Je to vse na oko, kazdy ma silne reci a jestli uz neco tak v ramci slovni srandy, jinak me fakt miji. Takze neboj v tom nejsi sama! A nevim jak Ty, ale ja cekam na chlapca, ktery mne bude mit rad prave pro to jaka jsem uvnitr. A recept na to stat se uspesnou a oblubenou? Ked se stanes uspesna, spis budes neoblubena:)
12.04.2013 14:30 - otázka od Trdlo
Dobrý deň pani Farná, priznám sa vám, že som gay a dosť ma uráža, keď sa posmešne vyjadrujete na adresu našej sexuálnej komunity, tak ako u vás býva zvykom. Čo máte proti nám gayom, že si z nás stále robíte posmešky, prekážame vám snáď nejako?
Zdravim, a kde jsme neco spatneho rekla??:OOO Ja ma menagera v Polsk,u ktery je take gay a mam moc kamaradu homosexualu a jsou to uzasni lide. Takze vubec netusim odkial se k Vma dostala takato informacia.
12.04.2013 14:26 - otázka od Laura
Ahoj Evi, si mi veľmi sympatická, navyše krásna žena :) Chcem ti popriať veľa úspechov do ďalšieho života. Chcem sa spýtať či fajčíš? a či je pravda, že si vyznaním protestantka? (lebo aj ja som :)) Ďakujem za odpoveď.
Ahoj Laura, ne nefajčím a ano jsem verici a jsem protestantka cili evangelik. Zdravim!:)
12.04.2013 14:26 - otázka od Radka
Ahoj Evi, som veľmi rada, že si porotkyňa v tohtoročnej Superstar, konečne si dokázala, že aj žena môže byť ako porotkyňa prísna a nie každého len chváliť. Veľmi sa mi páčia tvoje názory,myslím, že mám dosť dobrý hudobný sluch, a teda prevažne vždy mám rovnaký názor na vystúpenia ako ty :-) Nemám žiadnu otázku, len ti do života prajem hlavne veľa zdravia a úspechov v pracovnom i osobnom živote :)Mimochodom, si skvelá speváčka :-)
Radko, ani nevite jak to ocenuji! Jsme rada ze vystihuji i Vas nazor. Proste reknu jak to citim po tom vystoupeni a zrejme to citime podobne. Kritika je samozrejme taky, ale snad to berou jako pripominky pro jejich dobro a ne jako kritizovani za kazdou cenu.. dekuji za poklonu, zkusim neco zazpivat v nedeli:)
12.04.2013 14:21 - otázka od Veronika
Ahoj Ewa,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať v živote aby sa ti darilo,aby si bola šťastná,zdravá a aby ťa všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš!!Pozdravujem ťa a prajem ti Krásny zvyšok dňa!! :-)
Veronika, dekuji mockrat! Vzajemne!:)
12.04.2013 14:20 - otázka od Raduš
Ahoj Evi,máš super hlas :) Držím ti palce nech Ti vijde všetko čo si želáš :)
Dakujem pekne!:) Vazim si toho.
12.04.2013 14:20 - otázka od Dida
Ahoj ! Kto by podla teba mal teraz vypadnut zo Superstar ? Koho máš najradšej a koho najmenej a preco ? Co si mysliíš o Palovi, Danielovi,Itchovi a Terez ? Posielaš aj ty hlasy ak ano komu ?
Zdravím všechny! Moc dekuji za dotazy, posnazim se odpovedet na co nejvic z nich. Omlouvam se , ze neovladam slovencinu- zatiaľ :) , tak snad nebude vadit cestina. Dida, Kto by mal, odpoved na tu otazku neexistuje. Nemám rada slovo "mal". Vypadne ten kdo dostane nejmene hlasu, ted uz tam jsou dobri zpevaci a je to jen o jejich praci a progresu behem souteze. Mam asi 3-4 sve favority, kterych jmena samozrejme neprozradim:). Mam hrozne rada soutezici a snazim se jim porozumet. Palo je guru a hlasy neposilam ponevadz mam polske cislo:)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu