Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Superstaristka Mandzáková prezradila svojho víťaza: Milenec šiel bokom!

Nenechajte si ujsť online rozhovor Terezou Mandzákovou. Zobraziť galériu (2)
Nenechajte si ujsť online rozhovor Terezou Mandzákovou.

BRATISLAVA – Opäť o jedného menej! Čierneho Petra si v nedeľnom kole vytiahla Slovenka Tereza Mandzáková. Nesadli jej lovesongy, ktoré potrápili aj jej kolegov. Ak vás zaujíma, čo hovorí tmavovláska na svoje účinkovanie v šou, prečítajte si dnešný online rozhovor. V ňom okrem iného prezradila aj to, kto je jej adeptom na víťazstvo.

Prvé finálové kolo markizáckej šou SuperStar sa konalo v polovici marca. Vtedy sa z účasti v projekte tešilo dvanásť nádejných spevákov. Odvtedy uplynul len mesiac a pol, no za ten čas sa zostava súťažiacich výrazne upravila.

Túto nedeľu sa predstavila už iba šestica tých najlepších z najlepších. Ako však býva v súťaži zvykom, vyhrať môže iba jeden, a preto sa aj tentokrát so SuperStar musel niekto rozlúčiť. Kým Martinovi Šafaříkovi bola adresovaná chvála, jeho partnerka Tereza Mandzáková musela zo šou odísť.

Ak vás zaujíma, aké pocity má po príchode domov, prečítajte si odpovede v online rozhovore. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

07.05.2013 08:44 - otázka od Lajka
Ako budeš teraz riešiť svoj vtzťah so šafim?
určite chceme byť spolu :) ďakujem za všetky otázky,ospravedlňujem sa,nestihla som odpovedať na všetky,majte sa pekne :)
07.05.2013 08:39 - otázka od Inge
Ahojki Terka keby si mala urobiť rebríček ostatnej 5 ako by vyzeral podľa SPEVU. Zaujíma ma tvoj názor si v tom kompetentná.... PS: LŤ
Ahoj :) keby som mala urobiť rebríček,tak by bol asi takýto:1.Sabinka 2.Šafo 3.Verča 4.Adam 5.Itcho :)
07.05.2013 08:31 - otázka od Ria 12
ahoj Terezka Veľmi som Ti fandila. Som z toho kraja ako Ty, aj keď o niekoľko desaťročí staršia. V nedeľu si veľmi pekne odspievala hlavne prvú pesničku, a zdalo sa mi nespravodlivé hodnotenie poroty - hlavne Haberu. Podľa mňa mal vypadnúť Pčelár. A nech Ti to s Martinom vydrží - ste veľmi zlatí.
Ďakujem veľmi pekne za podporu :)
07.05.2013 08:30 - otázka od petronella
Ahoj Terka, myslíš si že si posledné kolo zaspievala dobre? :)
Ahoj :) toto kolo som zaspievala tak,ako som v momentálnej situácii mohla,samozrejme vždy to môže byť lepšie,ale nič by som na tom nezmenila :)
07.05.2013 08:27 - otázka od Sue
Ahoj Terezka, aký si mala vzťah s ostatnými superstáristmi? Si veľká kočka, držala som ti palce, a máš krásnu farbu hlasu :) Pekný deň
Ahoj :) s ostatnými superstáristami som mala veľmi pekné vzťahy,ktoré verím,že budeme udržiavať :) ĎAKUJEM! :)
07.05.2013 08:26 - otázka od dada
Ahoj Terezka ja na teba nemám otázku len ti chcem povedať že som ti veľmi držala palce aj som ti posielala hlasy je mi strašne ľúto že si vypadla a chcem ti ešte zaželať všetko dobré do života so šafom veľmi vám to pristane prajem vám aby budete ste boli spolu aj po superstar
Ďakujem veľmi pekne za podporu :)
07.05.2013 08:24 - otázka od Hanča
Ahoj Tereza, súhlasíš s tým, že si vypadla??? Včera som si o tebe čítala a vraj ste sa často z Martinom hádali, je to pravda?? Teraz Ťa sledujem v Teleráne :)
Ahoj :) to je zvláštna otázka,či súhlasím s tým,že som vypadla,poviem,že to skrátka takto malo byť a že držím palce všetkým čo tam ostali :) to,že sa s Martinom hádame často je hlúposť :) sú to skôr také milé "škriepky" určite nie,nejaké hádky,médiá zveličujú :)
07.05.2013 08:22 - otázka od Renata
Terezka doma sme ti veľmi držali palce a aj Šafovi........držím vám palce nech vám to dlho vydrží....chcem sa spýtať ako sa ti zdalo kolo zalúbených pesničiek? Je milúto že ťa nebudem počuť spievať Britney Spearse a Michaela Jacksona tie pesničky mám rada.......Dakujem za odpoved a v živote ti držím palce a teším sa na tvoje pesničky
Ďakujem veľmi pekne aj za Šafa :) toto kolo nebolo veľmi vydarené ale Šafo bol excelentný! :) a ďakujem veľmi pekne za podporu :)
07.05.2013 08:20 - otázka od monča
ahoj Terezka co hovoríš na to, ze jediny slovensky spevak ostal Štefan. Dúfam, že vydrží tam čo najviac lebo potom by to bola superstav uz len ceska, prajem ti vela uspechov
Ahoj :) pravdupovediac,vôbec neriešim kto je Čech a kto Slovák,držím palce všetkým :) ĎAKUJEM! :)
07.05.2013 08:18 - otázka od Laura
Ahoj, veľmi som ti držala palce. Máš naozaj krásny hlas, no bohužiaľ to nevyšlo. Verím, že so svojim výnimočným talentom na Slovensku prerazíš. Chcela by som sa opýtať, ako bude tvoj život vyzerať po SuperStar. Stihla si byť už aj doma? Ako to so Šafom vyriešite? Veríš na vzťahy na diaľku? Ďakujem, prajem všetko dobré.
Ahoj :) ako bude vyzerať môj život po Superstar?čaká ma poriadna "makačka" :D chcem spievať a urobím pre to všetko :) Doma som ešte nebola a so Šafom budeme určite spolu :) ĎAKUJEM! :)
07.05.2013 08:07 - otázka od olga pastirova
Terezka nič si s toho nerob mne si sa páčila a určite nie som sama ,myslím si že tento raz mal vypadnut Ičo ale neminie ho to na buduce zy sa už nestratíš spevu sa venuj dalej si mladá a ver že si nepovedala svoje posledné slovo.V láske nech sa ti darí a moja otátka čo ta čaká teraz čomu sa budeš venovat? Vdaka za odpoved a držím ti palce.
Ďakujem veľmi pekne za podporu :) malo to tak byť :) teraz budem na sebe makať,určite sa chcem venovať spevu a urobím pre to všetko,aby mi to vyšlo :) ĎAKUJEM! :)
07.05.2013 08:05 - otázka od simona
Terezka...Si strašne milá a so Šafom tvoríte naozaj pekný pár.. V minulých superstar vznikli tak isto vzťahy no po niakom krátkom čase skončili. Myslíš že aj u Vás to tak bude???A to čo sa o tebe píše aké žiarlivostné scény robíš, myslím že to je typické pre novinárov robiť s komára somára... Aký m áš nato názor?? Dúfam že Váš vzťah sa aj tak neskončí a bude trvať dalej aj ked máš iba 18,ste spolu naozaj velmi pekný párik takže v každom prípade Vám držíím palce... :)
Ďakujem veľmi pekne :) verím,že nám to so Šafom vydrží,chceme byť spolu a budeme sa snažiť :)a stými novinármi máš úplnú pravdu,ale predsa o niečom písať musia,no nie?;) :) ĎAKUJEM! :))
07.05.2013 08:03 - otázka od miriam
Terezka,držali sme ti palce,škoda,že si vypadla.Prajeme veľa šťastia spievaj aj nadalej...
Ďakujem veľmi pekne :)
07.05.2013 08:03 - otázka od Ivka
Ahoj Terezka,čo najlepšie a čo najhoršie ti dala Superstar??? vybudovali sa tam nejaké priateľstvá na celý život ??? :)Drž sa
Ahoj :) dala mi do života veľkú skúsenosť,dala mi príležitosť a hlavne,spoznala som ľudí,ktorí mi budú neskutočne chýbať,ale budeme sa vídať ;) :) a čo mi vzala?asi súkromný život :D ďakujem pekne :)
07.05.2013 08:02 - otázka od Ajka
pre Terezu! Ahoj Tereza veľmi som Ti držala palce! Máš krásnu farbu hlasu! :-) Si šikovná dúfam, že o Tebe budeme ešte veľa počuť! Nech ste so Šafom šťastní, hodíte sa k sebe! Chcem sa ťa opýtať ako si vychádzala so súťažiacmi? Čo vravíš na Sabinu? Neľutuješ, že si sa do súťaže prihlásila? Ako môžem dostať Tvoj podpis? Maj sa krásne papa Ajka :-)
Ahoj Ajka :) ďakujem ti pekne za podporu :) so súťažiacimi som mala pekné vzťahy :) so Sabinkou mám obzvlášť pekný vzťah,boli sme spolu aj na izbe,zbožňujem ju nielen ako neskutočnú speváčku ale ako človeka,som veľmi rada,že som ju spoznala :) Určite neľutujem,že som sa prihlásila,bolo to NAJ obdobie v mojom živote,veľa mi to dalo :) a podpis?najbližšia autogramiáda je teraz 16.-teho v Košiciach :) papa :)
07.05.2013 07:58 - otázka od Ivana
Hrozne ti fandím, máš neskutočný hlas. Počula som že šafo ti bude písať texty, čo je v tom pravdy ? Nenaspievate DUET ???
Ďakujem veľmi pekne:) tak Šafo mi nebude písať texty,on skladá prevažne len hudbu (podotýkam skvelú hudbu ;))) a čo sa týka duetu,niečo sa chystá,ale nechajte sa prekvapiť :)
07.05.2013 07:56 - otázka od Janka Z.
ahoj si fajn baba, šafo tiežž hrozne vám fandím.Bol to podlý ťah Juraška dať vás ako posledných do roztrelu.Skoro som sa rozplakala Chýba ti Martin? Nevieš ako to prežíva ? Včera som ho na FANzone ani nevidela.želám ti vydarenú kariéru.
Ďakujem pekne :) pravdupovediac sme obaja vedeli,že keď vypadne jeden z nás,tak nás tam postavia oboch do rozstrelu,dalo sa to čakať :) Martin mi veľmi chýba ale vidíme sa čoskoro :)
07.05.2013 07:54 - otázka od marko p
Ahoj Tereza, keby si bola speváčkou, akému štýlu by si sa chcela venovať?
Ahoj :) určite by som sa chcela venovať soulu :) blues,jazz
07.05.2013 07:54 - otázka od patrik
Ahoj, bola si mi velmi sympaticka, hlavne ten tvoj humor, ktory pochopi sice malokto, ale je o to lepsi :) a je mi luto, ze si po kristine vypadla aj ty...co by si spievala v dalsom kole, keby si nevypadla? drzim palce
Ďakujem veľmi pekne za milé slová,veľmi ma potešili :) a je mi trošku ľúto,pretože som si chcela skúsiť opäť niečo nové,a to nové by bola Britney Spears a jej Hit me baby one more time a Michaela Jacksona-You are not alone :)
07.05.2013 07:51 - otázka od jaja
Ako ste sa vlastne vy s Martinom dali dokopy? :) ako to zacalo?
Fuuuha :) dali sme sa dokopy až vo vile,rozumeli sme si,trávili sme spolu viac času ako s ostatnými :)
07.05.2013 07:49 - otázka od diana
Myslíš, že Martin má na víťazstvo?
Martin má určite na víťazstvo,je neskutočne talentovaný a obdivujem ho,prajem mu,nech to dotiahne čo najďalej :)
07.05.2013 07:48 - otázka od mia
Mna celkom zaujima, preco si sa jedina smiala pri vyradovani? Uz si chcela ist domov?
Ja som sa pri vyraďovaní väčšinou stále smiala až na pár prípadov :D keď som tam stála s Maťom,vravela som si,že áno,že ja mám byť tá čo vypadne,takže to bola na jednej strane veľká úľava keď Roman povedal moje meno a na druhej strane smútok,že to končí.Ale tak to malo byť :)
07.05.2013 07:46 - otázka od tereza
Ahoj Terka, fakt si myslis, ze vam to s Martinom vydrzi????
Ahoj :) áno,chceme byť spolu,takže budeme robiť všetko pre to,aby to klapalo :)
07.05.2013 07:46 - otázka od katka
Ahoj Tereza. Vsade o tebe pisu, ze si riadna sekera a ziarlivka. Co si o tom myslis ty? Preco ziarlis na kolegyne zo SuperStar, mas male sebavedomie??
Ahoj :) na tom sa smejem už dobrý týždeň čo o mne píšu,ale o niečom predsa písať musia.;)A na kolegyne zo Superstar nežiarlim vôbec,nemôžem zato,že niekto nevie pochopiť iróniu napríklad ako v rozhovore s Verčou Stýblovou..často si robím z niečoho srandu a nie každý pochopí,že je to myslené zo srandy :) nemám dôvod žiarliť :) a mám také zdravé sebavedomie :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu