Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zakázaná láska Ewy Farnej a superstaristu: Koniec zatĺkaniu, FOTO ako dôkaz!

Ewa Farna a Štefan Pčelár sa k sebe správajú viac než kamarátsky. Zobraziť galériu (9)
Ewa Farna a Štefan Pčelár sa k sebe správajú viac než kamarátsky.

PRAHA - Hra, ktorá sa im vyšmykla z rúk?! Už od kastingov novej éry SuperStar sú Ewa Farna (19) a Štefan Pčelár (25) ostro sledovaní. Viaceré české portály publikovali dokonca informácie, že tmavovláska prespáva vo vile spolu so slovenským súťažiacim. Porotkyňa to rázne poprela a tvrdila, že vzájomnú náklonnosť len hrajú. Exkluzívne fotografie, ktoré najnovšie priniesol český portál spy.cz, však čisto kamarátsky naozaj nevyzerajú. Čo nám pod ťarchou dôkazov povedali aktéri utajovanej lovestory?

Toto tu ešte nebolo! V speváckych šou často vznikali páriky - v SuperStar sa do seba kedysi zahľadeli aj Adela Banášová a Tomáš Bezdeda. Zatiaľ sa však nestalo, aby si pred kamerami našiel lásku niekto z porotcov. Ewa Farna však v aktuálnej sérii ašpiruje na prvenstvo v tomto smere. Už počas kastingov sa totiž zahľadela do súťažiaceho Štefana Pčelára. Hoci od začiatku obaja popierali, že by medzi nimi bolo niečo viac ako kamarátstvo, české portály mali o ich vzťahu hneď jasno - podľa ich zistení spolu títo dvaja spávajú.

Česká speváčka aj v našom nedávnom online rozhovore tvrdila, že ide len o srandu a hru. Podľa najnovších fotografií, ktoré sa podarilo urobiť portálu spy.cz, to však skutočne vyzerá na niečo viac. K nikomu inému sa Farna nemá tak, ako ku Pčelárovi. Navyše, dotyky a objatia hovoria jasnou rečou. Ako spomínaný web tvrdí, celý štáb vie, že títo dvaja sú milenci.

Topky.sk sa preto snažili od samotných aktérov zistiť, či svoje stanovisko o vzájomnom vzťahu nechcú zmeniť. „Stále je kamarátsky. Na tom trvám... Obaja na tom trváme,” povedal nám Štefan. Po chvíľke ale dodal zaujímavejšiu vetu. „Máme súťaž a je neprípustné, aby bol vzťah medzi porotcom a súťažiacim,” vyhlásil. V súvislosti so zábermi českého magazínu sa však tieto slová dajú rozšifrovať aj v tom zmysle, že vzťah spolu majú, len o ňom nesmie nikto oficiálne vedieť. Najmä teraz, keď sa mladík dostal až do samotného veľkého finále speváckej súťaže.

Vyjadrenie sme sa snažili získať aj od samotnej Ewy Farnej. Jej manažérka však nezdvíhala ani jedno zo svojich mobilných čísiel a na esemes správu nám tiež neodpovedala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu