Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Superstarista Komenda bol online: Komu želá víťazstvo?!

Nenechajte si ujsť stredajší online rozhovor s Karolom Komendom. Zobraziť galériu (2)
Nenechajte si ujsť stredajší online rozhovor s Karolom Komendom.

BRATISLAVA – A opäť je o jedného menej! Prvé finálové kolo sa stalo osudným pre 19-ročnú Natáliu Kubištovú, túto nedeľu sa musel so SuperStar rozlúčiť jej údajný priateľ Karol Komenda (21). Ten v stredu ráno odpovedal na vaše zvedavé otázky. Prezradil, ku komu mal v súťaži najbližšie a kto si podľa neho zaslúži celkové víťazstvo.

Kolo venované česko-slovenským hitom potrápilo viacero súťažiacich. Osudným sa stalo Slovákovi Karolovi Komendovi. Ten v rámci markizáckeho Telerána vs tredu odpovedal na vaše otázky a tie najzaujímavejšie odzneli zároveň aj v rádiu Európa 2 v rannej šou ZOO.

SÚŤAŽ: Autor najlepšej otázky online rozhovoru získa 5 vstupov na exkluzívnu párty so superstaristami, ktorá sa bude konať vo štvrtok 11. apríla v Bratislave (pre zaradenie do súťaže je potrebné vyplniť pri otázke aj svoju mailovú adresu, na ktorej vás môžeme kontaktovať, pozn. red.).

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

03.04.2013 08:52 - otázka od Peter
Karol, na akych gitarach hras najradsej?
No fakt najlepsia otazka :), milujem stare elektriky a znacku Fender, ktorej budem verny. Dakujem vsetkym za skrasne spravicky, pocity, dojmy... Mozete sa o mne dozvediet nieco viac na mojich FB strankach, ci na YT kde budem pridavat nove informacie o mojich dalsich vystupovaniach a dalsich hudobnych krokoch! Dakujem.....ROCK ON!!! /,,/
03.04.2013 08:45 - otázka od Lucka
Ráno jsem tě slyšela v rádiu, byl si někdy před superstár v rádiu? Jaká je to zkušenost?
Ahoj Lucka, nie nebol, a bola to fakt parada...bavilo ma to, a verim ze to nebolo posledny krat :)
03.04.2013 08:44 - otázka od Karla
Co tě dneska čeká ještě nějaké rádio? Včera jsem tě slyšela na Fajnrádiu super!
Ahoj Karla, pekne meno mas :), vo fajn radiu bolo fakt super..aa dnes uz idem konecne za rodinou, tak si trosku oddychnem, no potom cez vikend zase do prahy na prenos, podporit kamaratov :)
03.04.2013 08:44 - otázka od Lenka
Ahoj,ako sa ti dneska páčilo v rádio v E2 v ZOO?
Ahoj, v radiu bolo super, zahral som si pekne moju piesen Find a way :)
03.04.2013 08:43 - otázka od Andy
Myslím, že to bude znít super, když Naty doprovodíš na kytaru. Bohužel kvůli nemoci nemohla předvést co umí, tak třeba ukáže kritikům, že to není, jak se občas píše. Jsi fakt nejlepší kytarista, který ke všemu ještě umí zpívat a je vtipný Kajko. Podle všeho je i moc hodný. Moc štěstí přeji :)!
No, jasne k nej sa hodi taka akusticka gitara :), a veru bola dost chora vtedy,,,a dakujem krasne za tu gitaru, je pravda ze som skor gitarista ako spevak, no doucim sa :)..dakujem pekne, a tebe prajem to iste!
03.04.2013 08:27 - otázka od Perla
Ahoj,spievať podľa nás vieš a to veľmi dobre,chcem sa opýtať,čo plánuješ v budúcnosti a čo ťa okrem hudby ešte baví....dakujem
Ahoj, tato otazka je skutocna Perla , dakujem :)...v buducnosti planujem viac hravat s kapelou, zlepsovat sa ako hudobnik, spevak..mam rad aj sporty, plavanie..a hlavne nic nerobenie :P...techniku mam tiez dost rad, cize praca s PC atd...fotenie...
03.04.2013 08:25 - otázka od Ala
Kdyby si měl z vás 12 napsat za sebou 5 nejlepších zpěváků, jak by pořadí znělo? Díky ;)
Sabca, Natka, Safa, Itcho a Jaro napr...samozrejme aj Kuky :)..vsetci su dobri !
03.04.2013 08:24 - otázka od Daní
Dáte to s Natalií někdy dohromady? Myslím pěvecky, nenapadla vás už tahle myšlenka.
Ahoj Dani, jasne ze nieco vymyslime. Min. je pohram gitarovy doprovod, a ona ukaze svoj paradny talent :)
03.04.2013 08:23 - otázka od veronika
ahojki skoda ze si vipadol bol si fajn
Ahoj veronika, dakujem ti pekne, nevadi zivot ide dalej, a pokracujem v rozpracovanej robote :)
03.04.2013 08:23 - otázka od Naty
Čauko-kakaouko! :) Karči, si skvelý človek a báječne spievaš ;) držím ti palce v tvojej hudobnej budúcnosti a dúfam, že ťa ešte budem mať možnosť ťa niekde počuť, resp. vidieť! :) chcem sa spýtať, ktorý z hudobných štýlov ti je tvojmu srdiečku taký naj-bližší, a aké je tvoje obľúbené jedlo? :) vopred ďakujem za odpoveď, prajem ti krásny zasnežený deň :)
Naty? hmm..to meno poznam...teraz neviem či ťa aj nepoznám, a či si zo mna nestrielaš Kubištová :P...no každopadne možno nie a teda normálne odpoviem :)...vopred pekne dakujem, cenim si toho...vidiet ma budes moct na mojich koncertoch s kapelkou, ci na mojich akustickych koncertoch ako solo :), najradsej mam stary rock, ci blues...a jedlo? Bezlepkove! A mozno francuzske zemiaky, pizza...segedin...:)...dakujem, ja tebe tak isto prajem krasny den!..ak mozno tak slnecny :)
03.04.2013 08:20 - otázka od anett254
Ahoj chcem sa spytat je pravda ,že chodíš s Natálkou...................lebo som už z toho jeleň :D
Ahoj, necitaj tie sracky bulvarne :), je to strata casu..a pritiahnute za vlas...cest vinimkam a peknym clankom, ktore vedia potesit...sme skveli kamarati! :)
03.04.2013 08:19 - otázka od Straka
Serus karolko (: Podobaš sa na Tomcika mojho spoluziaka spievga tak isto ako by :D Fandil som ti :D Ty moja žena
Serus, ja ti dam zena :P...hah...tak ho teda pozdravuj..diky moc...:)
03.04.2013 08:19 - otázka od liana
ahoj Kajo budes robit modela?
Ahoj Liana :), nad tym som zatial neuvazoval, myslis ze mozem? :P..hah uvidime co nam prinesie blizka buducnost :)
03.04.2013 08:18 - otázka od SiSka
Ahooj :) Už ti niekto povedal, že sa trošken podobáš na Michaela Jacksona?? :) máš podobné črty tváre :) úprimne, sa mi tvoj spev nepáči.. alebo teda ujde, ale z tej tvojej hry na gitaru odpadávam.. :) maj sa a prajem pekný deň :)
Ahoj Siska, dakujem pekne za nazor. Michael bol neskutocny clovek, tak ma to aj trosku tesi...a s tym spevom mam na seba podobny nazor. venujem sa tomu kratko, a budem sa snazit to zlepsit...gitaru mam radsej...a hram podstatne dlhsie..a spev je len taka bokofka :)..hadam to raz vyrovnam :)
03.04.2013 08:17 - otázka od Anna
Karol chcem ti len popriat aby sa ti darilo, si talentovany, chod za svojim snom a nenechaj sa nikym a nicim odradit :)
Ahoj Anna :), dakujem pekne, toto vie naozaj potesit, budem sa snazit stale za tym ist, a vela koncertovat s kapelkou :)
03.04.2013 08:16 - otázka od daniela
Ahoj znova a ským si v Superstar vychádzal najlepšie ? A nerozmýšlaš nad tým, že by si išiel do česko slovensko má talent je to skvelá show a tam by si mal väčšiu šancu :) :) :)
Ahoj Danus, najradsej mam Sabcu, Natku, Tcha, Safu atd...su fakt skveli spevaci, a fandim im...a nie nie prihlasil som sa sem, a to mi staci :)
03.04.2013 08:15 - otázka od Terka
Ahoj Karol :) nebol si síce mojim favoritom ale tvoj spev sa mi páči :) budeš sa ďalej venovať spevu aj keby čo bolo? :D
Ahoj Terka, dakujem :), a ano samozrejme budem pokracovat v tom co som robil aj pred SS...a to je kapela, zive koncerty..proste bavit sa muzikou ma naozaj bavi :)
03.04.2013 08:15 - otázka od Lenka
Ahoj Karol, veľká škoda, že si vypadol. Moc sme Ti všetci držali palce. Drž sa a neprestávaj spievať :)
Ahoj Lenka, nevadi, zivot ide dalej, a hlavne sa mozem sustredit na svoju vlastnu tvorbu, ci kapelku, takze verim ze este o mne budete pocut! Dakujem drz sa aj ty!
03.04.2013 08:14 - otázka od Keyt
ahojko!Karolko,napriek tomu ,že si vypadol,nevadí,nájdeš si určite svoje miesto v živote!Si mladý a veĺmi sympatický-hoci som o dve generácie staršia,veĺmi Ti fandím a prajem do života všetko krásné,veĺa príležitostí-lebo talent máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!Keyty
Ahoj Keyty :), dakujem velmi pekne, potesila si :), budem sa snazit nesklamat!
03.04.2013 08:13 - otázka od kreky
vyzeráš ako teplý :) si gay? :)
Bol by si rad? :P
03.04.2013 08:06 - otázka od sarinka
velmy pekne spievas karol držala som ty palce
Sarinka dakujem ti krasne, vazim si toho :)
03.04.2013 08:05 - otázka od Ivka
Ahoj:)chcem sa spýtať,s kým si najviac vychádzal v superstar a čo ti to dalo do života?
Ahoj, pre mna je to Sabca, Natka, Itcho, Safa napr. fakt skveli novi kamarati, skusenosti, zazitky, reklama pre mna ako hudobnika, hodnotim to velmi pozitivne :)
03.04.2013 08:05 - otázka od anonym
Aj podla teba je superstar otrapená hovadiny, ktoru už kukaju le totalny magori? :)
AHoj, nie :), podla mna je to u nas jedina moznost, pre ludi, ktory posobia v umeleckej sfere, na zviditelnienie...takze to hodnotim celkom pozitivne. Aj ked aj tato sutaz maaa svoje muchy...a je to trosku vyumelkova show :)
03.04.2013 08:04 - otázka od Daniela
Ahoj :) je mi ľúto že si vypadol ale prepáč ale prečo si to tak pokašlal v nedeľu ako sa to mohlo stať ? ? ? a 2. otázka : neviem čo si mám myslieť o tom že sa v médiach povráva že máš niečo s Virgíniou a taktiež niečo s ostatnými dievčatami so Superstar, je to pravda ? ? ?
Ahoj :), stalo sa to, niesom so sebou spokojny. Vypadaaval pri pred prenosom kompletne text a to ma dost rozhodilo :)...aaa media necitaj, hlavne bulvar, nema to cenu, a nic rozumne ci pravdive sa od nich nedozvies :)..strata casu
03.04.2013 08:02 - otázka od beja
Karol, pocuvala som teraz tvoju piesen, vyborna. Si sympatak, drzim ti palce, aby si to co najdalej dotiahol :)
Bejus Ahoj :), dakujem ti krasne, tesi ma ze sa ti to pacilo, verim ze toto je len zaciatok, a budete ma pocut aj nadalej na mojich koncertoch...:)
03.04.2013 08:02 - otázka od Viera
Ahoj Karol bol si milý a že to nevyšlo nevadí máš ešte veľa času ukázať čo je v tebe .Držím palce
Ahoj Vierka! Dakujem pekne :), to vie zaozaj potesit, tebe nech sa tak isto dari!
03.04.2013 08:01 - otázka od Ivana
Ahoj Karol:) všimla som si,že celkom fajn si vychádzal so Sabinou,je naozaj tak skromná a šialená ako to prezentuje televízia??
Ahoj :), no presne tak. SKvela kamaratka, spevacka...fakt sialena rockerka :), mam ju moc rad!
03.04.2013 08:01 - otázka od Róbert
Ahoj nemám rád Stýblovú, povedz úprimne čo si o nej myslíš? Ked spieva vidno jej až do žalúdkka skoro aj toto ako si pred nou poklonila farna a to podľa mna iba preto že ju pred tým poznala inak by to neurobila.
Ahoj Robert. Je to tvoj nazor. A ja mam napr. tiez radsej osobnostne Sabcu ako ju, celkovo ako clovek na mna lepsie posobi, a ma pre mna zaujimavejsiu farbu hlasu, a je viac rozpoznatelna...proste Rockerka! :)
03.04.2013 07:58 - otázka od Ivana
Ahoj Karol,máš na superstar len pozitívne ohlasy? Čo bolo pre tebe úplne TOP na celom projekte? a Sabinka je vážne tak skvelá ako vyzerá v telke?? milé,skromné a šialené dievča,ktoré ešte aj perfektne spieva??
Ohlasy su viac pozitivne, no najdu sa aj negativne. No nikomu to neberiem, kazdy ma svoj nazor. Sto ludi, Sto chuti :), ja som rad za kazdu podporu, a moc si to vazim :)...Top bol cely stab ktory sa o nas staral, podium, ludia, kamera, egypt, vylety...kolegovia...Praha...fakt skvele zazitky :)... A ano ano ano...Sabca je presne takaaaa :)
03.04.2013 07:56 - otázka od misha
mal si tremu spievat pred tolkimy ludmy?
Ahoj, posledne finalove kolo to na mna akurat trosku dolahlo. No skor mozno preto, ze som nevedel dobre text. Co bola velka chyba....no nevadi ucim sa dalej :)..a tesim sa na moje dalsie hudobne posobenie :)
03.04.2013 07:55 - otázka od ivana
Ahoj, nuz, skoda, ze si vypadol, dobre sa na teba pozeralo:) co planujes robit dalej? ake mas ciel?
Ahoj Ivanka :), nevadi, neumral som, zivot ide dalej, a som strasne rad ze som sa dostal az tak daleko. teraz budem zase pokracovat, v tom co som robil doteraz, takze kapelka , koncerty, vlastna tvorba. Verim ze toto je len moj zaciatok. Vsetko potrebne info bude na mojich FB strankach, ci na YT :), dakujem, drz sa!
03.04.2013 07:54 - otázka od Nika
Koho tipuješ na víťaza?
Ahoj Nika, ja to prajem Sábči, skvelý človek, speváčka :)
03.04.2013 07:53 - otázka od Veronika
Ahoj Karol,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať v živote aby sa ti darilo,aby si bol šťastný,zdravý a aby ťa všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš!Pozdravujem ťa a prajem ti Krásny zvyšok dňa! :-)
Veronika ahoj! Dakujem ti velmi pekne, si velmi mila ;)..ja tebe prajem to iste, a verim ze to tak vsetko aj bude :)
03.04.2013 07:53 - otázka od Hana
Ahoj ! Tvoje vypadnutie je mi luto a dost ma mrzi ze je tam uz iba jeden Slovak . Mám na teba par otazok Co vravis na Daniela a Veroniku ? Nelutujes zes si sa prihlasil a prihlasil by si sa do niecoho podobne ? Kto je podla teba najslabsi a najsilnejsi ? Ako sa byvalo vo vile ? Je vsetko to co o tebe pisu pravda ?( to z Natalkou)
Ahoj Hanus, pekna otazka :), tiez ma mrzi ze je tam iba jeden slovak. No drzim palce Itchovi. Daniel je skvely kamarat, a pohodak...tiez ma rezervy v speve ako ja, no tak isto sa este rad uci a zdokonaluje. za to Verča je hotova spevacka a som zvedavy ako bude pokracovat jej vlastna tvorba. Vobec to nelutujem. Som prekvapeny ze som sa dostal tak daleko. A som strasne stastny za moznost. Vila mi bude moc chybat. Bolo tam kopec srandy, a mame sa tam skutocne vsetci moc radi. Hrame to vsetci za jedneho, a pomahame si :)...Noviny necitaj, hlavne bulvar, ja som neposkytoval ziadne rozhovory ohladom Natalii. A je to pekne vymyslene - krasna rozpravka :)
03.04.2013 07:50 - otázka od rastislav gorč
preco vyzeras ako žena ? preco pôsobis tak arogantne ? vsak mas 40 kil ..akurat na jednu facku
Serus Rasto, preco ta to trapi? :P Takto som sa narodil, a som taky aky som, ked sa ti nepaci, pis radsej nejakej peknej svadlene ktora za to stoji :), nie mne
03.04.2013 07:49 - otázka od daniela
Ahoj Karol, ako to je s tebou a s Nataliou Kubistovou? Naozaj ste par? Lebo ja som pocula, ze sa jej paci Jaro Smejkal.
Ahoj danuš, aj mne sa paci Jaro Smejkal, pan clovek, pan spevak :), s Nataliou sme skveli kamarati :)
03.04.2013 07:49 - otázka od dada
Karol, nemyslis si, ze posobis dost zensky? Vlasy, oci, aj ta postava? Na mna si posobil strasne ako cukrik :-(
Ahoj Dada, takto ma stvoril pan Boh, a nespravim s tym nic...nepouzivam ziadne zenske ci cukrikovske pripravky..som obycajny chalan, co ma rad rock, a preto mam dlhe vlasy...ako vierovyznanie :)
03.04.2013 07:48 - otázka od monča
Ahoj Karol, čo bolo v nedeľu s tebou veď tvoj spev bol úplný prepadák, nebol v tej pesničke vôbec slová rouumieť o čom spievať no hrozné, proste nebol si to ty. Aj tak ti prajem veľa úspechov.
Ahoj, no mrzi ma ze som to pokazil, dolahlo na mna dost veci, a hlavne som nevedel text, ktory mi stale vypadaval, a nevedel som sa sustredit na svoj vykon :)
03.04.2013 07:47 - otázka od Kika:-)
Ahoj :-) je mi ľúto že si vypadol a na vyše som ani nevidela superstar lebo to hnusné počasie nám vyhodilo celu káblovku :-) ale fakt škoda že si vypadol :-)
Ahoj Kika, no pocul som ze na SVK dost vypadaval obraz, co ma mrzi :), ale ja som neumrel, a som rad ze som to dobojoval az sem, a ak sa ti pacil moj spev ci hra, som stale na FB, ci YT kde budem pridavat postupne nove info o mojom dalsom posobeni, ci koncertovani :)
03.04.2013 07:46 - otázka od zdenka
ahoj Karol, povrava sa ze si mal nejake milostne pletky s Virginou Bubernikovou... co je na tom pravdy Karol??
Ahoj Zdenka, hah :) a s kym este nie? :P
03.04.2013 07:46 - otázka od Nina
Ahoj Karči. Nebojíš sa, že tvoje meno podobne ako mená superstaristov z predchádzajúcich sérií s výnimkou pár výnimiek ako Predná či Cmorík časom úplne zapadne prachom, tvoje CDčka skončia niekde v koši v Tescu za 1,50 € a tvoje koncerty skĺznu niekde na úroveň výročného hasičského plesu v Hornej Maríkovej?
Ahoj, zaujimava otazka :), ja verim ze toto je pre mna iba zaciatok, a postupne spravim vela krasnych pesniciek, ktore budem moct hravat so svojou kapelkou na koncertoch vsade mozne, pre Vas vsetkych :)
03.04.2013 07:45 - otázka od Zuzka
1. finálový večer - vyzeral si úúúúúplne ako Nela Pocisková v Búrlivom víne :) zhodli sme sa na tom cela rodina a od vtedy stále keď pozeráme BV tak Nelu voláme KOMENDA :) hhahha
Ahoj Zuzka, to vie celkom potesit, vsak je to takaaaa kocka :P

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu