Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jaroslav Smejkal zo SuperStar: Do koho sa zamiloval?!

Jaroslav Smejkal sa so súťažou rozlúčil v piatom finálovom kole. Zobraziť galériu (5)
Jaroslav Smejkal sa so súťažou rozlúčil v piatom finálovom kole. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – V markizáckej šou SuperStar je po nedeli o ďalšieho menej. Piate finálové kolo venované legendárnym hitom sa stalo osudným Jaroslavovi Smejkalovi (21). Potetovaný mladík sa so súťažou musel rozlúčiť. V utorok odpovedal v online rozhovore na vaše zvedavé otázky. Čo o sebe všetko prezradil? Ako znáša vypadnutie? S kým prežil vo vile platonickú lásku? Prečítajte si odpovede.

V nedeľu sa v SuperStar predstavila najlepšia osmička súťažiacich. Na veľkom pódiu predviedli finalisti divákom piesne od najväčších speváckych legiend. Pravidlá súťaže sú však známe, preto je jasné, že jeden zo súťažiacich sa musel s projektom rozlúčiť. Tentokrát si Čierneho Petra vytiahol Jaroslav Smejkal. Viac sa o ňom a o jeho účasti v šou dozviete z online rozhovoru.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

23.04.2013 08:44 - otázka od Inge
Ahoj, stale tomu nemozem uverit, ze si out. Ako to vnimas ty? Ake pecky si mal pripravene na nedelu?
Ahoj, moc me mrzelo, ze jsem vypadl prave kvuli tomu, ze jsem mel zpivat Lady Gaga a Jamese Arthura. Ale tak prezpivam to alespon jako covery nekam, protoze ty songy jsou super :) Moc dekuji :) Bohuzel uz na chatu musim koncit, vsem moc dekuji za vase pozitivni komentare, moc me to potesilo, bohuzel neslo odepsat vsem, ale je to super videt takovou odezvu. Jste super, doufam, ze vas do budoucna nezklamu a ze dostanu moznost vas tesit svou hudbou. Vsem preji krasny den :) Jara :)
23.04.2013 08:36 - otázka od Zuzii
Myslíš, že ti co vypadli před tebou jsou slabý zpěváci, jak už zaznělo od poroty? Jsi pěkný a dobrý zpěvák. To je úžasná kombinace.
Ahoj Zuzi, nemyslim si, ze jsou slabi zpevaci, kazdy z top 12 mel a stale ma v hlase neco jedinecneho, a proto ta show mi prijde super, protoze porotci dobre vybrali naprosto odlisne lidi a v tom je to zajimave. :) Dekuji a hezky den :)
23.04.2013 08:34 - otázka od lucka
Ahoj Jaro,chcem sa ta spýtať koľko máš tatoo a co znamenajú?
Ahoj Lucko, tetovani uz moc nejdou spocitat, protoze to nejprve byly single obrazky, ktere se pak spojily barvou. Ale v jednom deniku mi jich spocitali asi 25 :) jsou hlavne o me rodine, se kterou mam skvele vztahy, hodne citatu, kterymi se ridim v zivote a taky obrazky, ktere se mi proste pacily :) hezky den
23.04.2013 08:33 - otázka od Katka
Ahoj Jarko, mala som ráno dobrý pocit, že som Ťa videla v Bratislave pofajčievať pred jednou budovou. Inak máš neskutočne krásnu farbu hlasu a už sa teším na Tvoju tvorbu. Pekný deň želám :)
Ahoj Katko, je zcela mozne, ze jsem to byl ja. :) moc dekuji, i tobe pekny den :)
23.04.2013 08:32 - otázka od jj
ahoj jarko velmi si sa mi pačil v superstar aj ako spevak a aj ako človek si strašne sympaticky a prijemne sa ta počuvalo a aj na teba pozeralo ...mrzíí ma že si vypadol :-(držim ti palce do života aby ty všetko vyšlo tak ako si prectavuješ:-D
Ahoj, moc dekuji, pekny den :)
23.04.2013 08:31 - otázka od Hedviga
Zamiloval si sa do niekoho v superstar?: ak ano ,tak do koho?
Ahoj Hedvigo, nezamiloval :) nebyl na to ani moc cas nad timto premyslet, ale samozrejme sdilim platonickou lasku k Sabince :) hezky den
23.04.2013 08:30 - otázka od Petra
Ahoj Jarda, chcela by som Ti na začiatok povedať, že som bola Tvojou fanúšičkou, a nie je to fér, že si vypadol ... Chcela by som sa spýtať, či chystáš vydanie CD a ak áno, tak kedy??? Som príliš nedočkavá
Ahoj Petro, moc dekuji, rozhodne chystam se hudbe dal venovat a CD vydat, bude zalezet na nabidkach. :) mej se :)
23.04.2013 08:29 - otázka od katka
Prajem Ti úspešnú kariéru..máš úžasný hlas.je mi ľúto, že si vypadol..ale nevadí-hlavu hore..máš na to byť slávnym...Katka zo Spiša
Ahoj Katko, urcite hlavu hore, sice jsem soutez opustil, ale byl to paradoxne krasny odchod tim, jak se se mnou lide v sale, porotci, moderatori i ostatni soutezici rozloucili, velice emotivni a dlouho na to budu vzpominat :) dekuji za podporu, mej se fajn :)
23.04.2013 08:27 - otázka od Renata
Ahoj Jardo ked povedali tvoje meno nevedela som sa ubrániť slzám bol si jedným z mojich favoritov a aj sms sme ti z domu posielali. Veľmi budem čakať na tvoje pesničky, máš skvelý hlas a je mi veľmi lúto že si vypadol mal si tam ešte ostať je tam viacej horších spevákov. Prrajem ti aby sa ti v živote a v hudbe veľmi darilo
Ahoj Renato, moc dekuji za tvou podporu i zaslane sms, vazim si toho :) pekny den :)
23.04.2013 08:27 - otázka od Lela
Ahoj Jarko, v prvom rade sa ti chcem poďakovať za krásne zážitky, ktoré si nám prinášal prostredníctvom tvojho krásneho hlasu. Určite budem medzi prvými ľuďmi, ktorí si kúpia tvoje CD. Ja som bola sklamaná, keď si vypadol, pretože si bol pre mňa favoritom...je to trosku nefér, ale nevadí...podľa mňa o Tebe určite budeme počuť a keď raz budeš mať koncert na Slovensku, tak ja naň určite prídem...dávam pred tebou klobúk dolu, fakt si úžasný spevák
Ahoj Lelo, moc dekuji, je super toto cist, budu se snazit neco vydat co nejdriv, pokud mi to bude umozneno. :) pa :)
23.04.2013 08:26 - otázka od Dada
Ahoj! Skoro som neuverila ,že si vypadol ako je to možné je to možné stale do okola si tieto otazky kladiem . No ale chcem vediet nieco iné čo vravíš na Daniela, Adama , Ginu? Tá sutaz kde najdem tie hesla ci co ? Aký ste boli kolektiv ? Co sa ti pacilo a co nepacilo ?
Ahoj Dado, dekuji moc, je to soutez :) Daniel, Gina i Adam jsou super lidi, nerikam, ze to byli mi nejlepsi pratele v soutezi, ale vsichni jsou nadani zpevaci, kazdy ma neco, cim mohou oslovit spoustu lidi a rozhodne si misto v top 12 zaslouzili :) kolektiv byl naprosto super, strasne mi ti lide chybi. Pacila se mi cela show, moc jsem si to uzil a tato zkusenost mi hodne dala. Mej se :)
23.04.2013 08:16 - otázka od Terka
Ahoj jaro, hneď ako som videla že zo súťaže vypadávaš ty bola som veľmi sklamaná. Pre mňa si aj tak výhercom ty a taktiež aj Sabinka :) ste skvelý. Dúfam že aj naďalej budeš v speve pokračovať a že ťa niekde budem počuť. Máš skvelý hlas a bola by škoda s niečím tak skvelým skončiť. Hrozne sa teším keď ťa odniekiaľ budem počuť:):) Drž sa Jaro:)
Ahoj Terko, moc dekuji, Sabinku urcite dal podporuj, je to skvely clovek a kvalitni zpevacka :) mej se :)
23.04.2013 08:15 - otázka od SiSka
Ahooooj Jarkoo :) tak mi je ľúto, že si vypadol.. plakala som ja mrne :D som ti strašne držala palce :) dúfam, že nahráš nejakú dosku :) a teším sa na tvoje koncerty :) v Bratislave :) vidím, že sa ti gospel lúbi :)
Ahoj Sisko, moc dekuji, gospel byl super, krasna hudba po ranu. :) pekny den :)
23.04.2013 08:14 - otázka od Ivana
Ahoj Jarko, káždú nedeľu pozerám s dcérami superstar a velmi sme boli smutné počas tohoto rozhodnutia že si vypadol. Nezaslúžene mysleli sme si že budeš medzi prvými . Je to veľká škoda . Otázku nemám len Ti chcem popriať veľa úspechov do budúcnosti ako v pracovnom tak aj v súkromnom živote.
Ahoj Ivano, byl jsem z vypadnuti smutny, ale zivot jde dal a s temi lidmi se budu dal vidat a snad dostanu i moznost se hudbe naplno venovat, moc ti dekuji za tuto podporu, vazim si toho. Pozdravuj dcery a preji krasny den :)
23.04.2013 08:13 - otázka od Tammy
Ahoj Jarko veľmi som ti fandila bol si najlepší z celej superstar! ;) Každú nedeľu som sa tešila práve na teba a vždy som bola zvedavá čo zaspievaš :) vo všetkých kolách si spieval úžasne a máš veľmi zaujímavý a krásny hlas ;) si veľmi sympatický a z celej superstar som ťa tam mala najradsej pretože si sa na nič nehral a bol si sám sebou :) dúfam že sa mi podarí dostať sa na autogramiadu pretože by som ťa chcela stretnúť :) Si super chalan s dobrým srdiečkom a nádherným hlasom :) spievas skvelo a držím ti prsty aby sa ti darilo a keď budeš mať koncert tak na bebo určite prídem ;D TY si a vždy budeš pre mňa víťaz superstar pretože si bol najlepší bol si proste TOP1! ;)) keď si vypadol tak som strašne plakala a bolo mi to veľmi ľúto pretože som ti veľmi fandila .. ;( nezaslúžil si si odchod ! ;( veľká škoda ;(( ale ako hovorím pre mňa si víťaz ! :) máš nádherný hlas máš veľký talent na ktorý môžeš byť hrdý :) si super a máš dobre srdce :) Ja ti držím prsty aby sa ti darilo a prajem veľa veľa úspechov ! ;))* dúfam že sa niekedy stretneme ;D :) mám jednu otázku na záver : s kým si sa vo vile najviac hádal a koho si mal najradsej a koho najmenej rád ? :) Jarko zostaň taký aký si a netráp sa že si vypadol máš krásny hlas určite sa ti bude dariť :) máš veľa fanúšikov ktorý ti budú držať palce aby sa ti darilo :)) Mám ťa rada ! ;) a držím palce :) tvoja fanúšička Tammy ;) PS: nikdy sa neprestávaj smiať ;) :)
Ahoj Tammy, moc ti dekuji, je krasne toto cist, jsem rad, ze jsem na tebe takto pusobil, smat se urcite neprestanu :) mej se hezky a jeste jednou dekuji :)
23.04.2013 08:12 - otázka od svetlana
Ahoj ja ti chcem len napísať že mi je moc ľúto že si vypadol bol si môj favorit a prekvapilo ma že si vypadol a prajem ti vela šťastia a životných úspechov nech sa ti darí a spievaš dalej .....
Ahoj Svetlano, moc dekuji, budu se snazit te nezklamat. :) pa
23.04.2013 08:11 - otázka od Daniela
Ahoj :) Chcela by som sa spýtať aké máš plány do budúcnosti , okrem nahratia CD-čka a hudby, a či bude v angličtine, alebo niejake pesničky by si chcel naspievať aj v češtine :)... a stále sa tak pekne usmievaj :)
Ahoj Danielo, pokud se mi podari natocit desku, tak bych chtel, aby se tam objevily ceske i anglicke songy, ceskoslovenske publikum si zaslouzi i dostatek songu v rodnem jazyce, takze na to urcite budu myslet. :) moc dekuji, mej se krasne :)
23.04.2013 08:10 - otázka od Deny
Ahoj. Chcem sa spýtať komu držíš palce najviac a s kým si si najmenej rozumel? Vďaka za odpoveď a veľa šťastia v živote :))
Ahoj Deny, nejvic drzim palce Sabince. Ohledne druheho dotazu, snazil jsem se vychazet se vsemi a myslim, ze se ve vile sesla super parta, takze doufam, ze zustaneme prateli i po soutezi. :) hezky den :)
23.04.2013 08:07 - otázka od Srnka
Ahoj Jarko, netráp sa vypadnutím, máš na viac, takže si rada počkám na tvoje CD a nejaký koncert. Duet Ewou bude určite tiež skvelý:) A už SuperStar nebudem pozerať, teraz je to už o ničom :D Drž sa :))))
Ahoj :) Netrapim se vypadnutim, jen ten vecer byl hodne emotivni, takze proto doslo i na slzy. :) Ja tiez doufam, ze se duet povede. Myslim, ze stale je v Superstar na co koukat, jsou tam vyrazni zpevaci i zpevacky. :) dekuji za hezka slova, pekny den :)
23.04.2013 08:05 - otázka od Tomes
Ahoj Jaro myslím si, že aj keď si vypadol o tebe ešte budeme počuť a nezapadneš prachom :) čakal som, že to dotiahneš aspoň do TOP 3 ale nevadí teba teraz čakajú už iné veci..Držím palce a pekný deň :)
Ahoj Tomes, taky doufam, ze nezapadnu prachem :P Dekuji za podporu :)
23.04.2013 08:04 - otázka od Anička
Ahoj s kým si byl ve vile na pokoji? Jaro věřím, že se neztratíš :)! Neříkám, že to nebude těžké, ale dobří zpěváci prorazí :)!
Ahoj Anicko, na pokoji jsem byl s Mariem, ktery nas bohuzel opustil v semifinale. Soutez byla naprosto uzasna zkusenost, rad bych ji uplatnil pro svou budoucnost. :) hezky den :)
23.04.2013 08:01 - otázka od jarka
Ahoj Jaro, kto podla teba vyhra celu SuperStar?
Ahoj Jarko, myslim si, ze to letos bude ceska baba :) hezky den :)
23.04.2013 08:01 - otázka od Betka
Ahoj...bola som tvoja veľká fanušička no škoda že si vypadol...život sa nezrúca a ty si skvelý preto to zvládneš a dúfam že tvoje songy budú čoskoro v rádiu...:D a chcela by som sa ťa ešte spýtat aký si mal vzťah s Veronikou?Držím palce...:D
Ahoj Betko, dekuji :) urcite se zivot nehrouti, zacina spis novou kapitolu, doufejme, ze stale hudebni :) budu se snazit samozrejme prorazit, abys muj song v radiu brzo slysela :) ze zacatku jsem si s Veronikou moc nerozumel, ale poznali jsme se v ramci souteze a rozhodne jsme v pohode :) mej se krasne :)
23.04.2013 07:59 - otázka od Naty
Ahooj , bol si super , neverila som vlastným očiam , keď si vypadol :( ..veľmi som ti držala palce , máš super mega jazzový hlas a ten chaplák k tej pesničke sa úplne hodil..podľa mňa teraz klesne určite sledovanosť SUPERSTAR :D ...Drž sa a prajem ti všetko dobré ..a ešte koncu , si veľmi zlatýý...:)
Ahoj Naty, moc dekuji, cenim si toho :) mej se :)
23.04.2013 07:57 - otázka od Ružena
Gratulujem k úžasným výkonom, ktorými si potešil mňa aj moju rodinu. Veľmi sme ti držali palce a boli sme veľmi smutní, že si musel zo súťaže veeeeľmi predčasne odísť.Patríš tam a verím, že sa budeš hudbe venovať naďalej držím Ti palce a želám všetko dobré. A na ten duet s Evou sa tiež teším....-)
Ahoj Ruzenko, moc dekuji za vsechnu podporu, na duet se take velice tesim a doufam, ze dostanu moznost jeste tebe i tvou rodinu znovu potesit. Krasny den :)
23.04.2013 07:56 - otázka od dariii
Ahoj Jaro, bol si dobry to sa musi uznat. Vobec som necakala, ze vypadnes. Bola som presvedcena ze to bude Mandzakova, lebo podla mna bola s vam najslabsia. Podla mna aj ona bola uz zmierena s tym, ze vypadne. Co sa chystas robit teraz po SuperStar? Mas aj nejaku kapelu, alebo si len cisto solo spevak? Drzim palce !!!! :-)
Ahoj Dari, dekuji moc :) Terezka ma krasny hlas, ted si hlasove nezaslouzi vypadnout uz nikdo, ale je to soutez a vzdy musi jeden z kola ven, sam jsem zvedavy, jak bude vypadat dalsi prubeh souteze. :) Rozhodne po Superstar hodlam chytnout nejakou nabidku (pokud prijde) za pacesy a chci se dal venovat hudbe. Kapelu nemam. Mej se :)
23.04.2013 07:52 - otázka od MAR:-)
Ahoj JARKO si fajn chalan so super hlasom. Bez teba bude vo vile nuda.. OTÁZKA. Ak by si mal urobit rebricek SPEVAKOV KTORY ZOSTALI, ako by vyzeral? Kto ti bol sympaticky?
Ahoj Maro, dekuji, nuda nebude, oni se zabavi a budou bavit i vas. :) Zebricek zpevaku je tezke vytvorit, protoze kazdy z tech zpevaku a zpevacek je kompletne jiny hlasove i charakterove. :) Pro me je vitezkou Sabinka :) mej se hezky
23.04.2013 07:50 - otázka od miroslav
Cau jaro(:ja som tebe fandil ale nevadiii zivot ide dalej BOL SI COOOLLLLL
Ahoj Miro, zivot jde dal, ja nevzdavam a budu se snazit prorazit, dekuji :)
23.04.2013 07:49 - otázka od Ivka
Ahoj Járo,spolu so Sabinkou ste boli najlepší :)veľmi som vám spolu priala finále:)je mi to veľmi ľúto,že vypadol tak skvelý spevák:)Tak ti držím palce nech ťa budeme ešte počuť:)čo si na celom projekte vážiš najviac a kto ti bol najbližší? Drž sa;)
Ahoj Ivko, dekuji, Sabinka by si rozhodne zaslouzila dojit co nejdal, je skvela. :) Na celem projektu si nejvic vazim toho, ze vubec vznikl, protoze takovou zkusenost clovek v zivote jen tak nedostane. :) Nejblizsi mi byla prave Sabinka. Dekuji za podporu, mej se :)
23.04.2013 07:47 - otázka od Ala
Ani by mě nenapadlo, že takhle někomu budu psát, ale pro mě jsi skvělej zpěvák, který si zaslouží moc a moc diváků, posluchačů, fanoušků. Jaké to bylo v rádiu? Doufám, že si brzo na YT poslechnu nějakou tvojí tvorbu. Velké srdce máš a hlas to samé :))!
Ahoj Alo, dekuji za podporu. :) Radio bylo super, chalani jsou vtipalci. Jen kdyby clovek mohl o trochu dele spat. :) mej se
23.04.2013 07:46 - otázka od Lucka
Jsi skromnej a to se už moc nevidí. V dnešní světě to bohužel není až tak výhra. Sama nemám ostré lokty a pak to opláču. Pro mě jsi SUPERSTÁR Jaro!
Ahoj Lucko, dekuji. V tomto nedam na Ondru Soukupa a budu se snazit prorazit i se skromnosti, tak uvidime. Mej se :)
23.04.2013 07:45 - otázka od Elka
Ahojky Jaro, s kým si nejvíc kamarádil z finálové 12 dvě holky a dva kluci? Přeji ti moc štěstí v hudební kariéře. Už se těším až si tě někde poslechnu. Ráda vyrazím na tvůj koncert :). Už se těším na duet s Ewou Farnou :). Nedělní vystoupení se mi líbilo nehledě na vypadnutí. Jsi výborný zpěvák :)).
ahoj Elko, moc dekuji :) z kluku nejvic Itcho a Safa, z holek Sabinka a Terezka, hezky den :)
23.04.2013 07:43 - otázka od Mirka
ahoj Jarko.:) chcela som ti povedat ze si neskutocny! vazne klobuk dolu pred tebou. mas neuveritelnu charizmu a pacilo sa mi ako si spieval lebo bolo vidiet ze davs do toho svoje emocie a ze si to uzivas!rozhodne si nemal vypadnut ty! keby nezaviselo na divakoch myslim ze na 100% by si tam este bol a ja som ta dala ako tip na víťaza:) velmi ma mrzi ze si vypadol ale myslim ze ty sa vo svete nestratis :)drzim si silno palce v zivote a tiez nech ti vijde vsetko co si prajes a tesim sa na duet s Farnou bude to urcite pecka:)drzkaj sa pappa :)
ahoj Mirko, moc dekuji, vazim si toho, na duet se taky velice tesim, snad se vydari. :) mej se krasne :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu