Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyradená Virgínia zo SuperStar: Bola som najslabšia!

Virgínia Buberníková bola online. Zobraziť galériu (2)
Virgínia Buberníková bola online.

BRATISLAVA – Ďalší z kola von! Nedeľné finále venované filmovým hitom sa stalo osudným ďalšiemu súťažiacemu. Tentoraz sa porota aj diváci zhodli, že najlsabším článkom bola Virgínia Buberníková (18). Tá v utorok ráno zavítala do markizáckeho Telerána, kde odpovedala na zvedavé otázky z topkárskeho online rozhovoru. V ňom okrem iného prezradila, že popri silnej konkurencii sa cítila najslabšia.

Štvrté finálové kolo bolo venované filmovým hitom. Divákom sa najmenej páčil výkon Virgínie Buberníkovej. Tá zaujala farebnými šošovkami vo svojich očiach, no piesňou Perfect Day nepresvedčila, že by mala v súťaži pokračovať.

Čo hovorí na svoje účinkovanie v šou, sa môžete dozvedieť v online rozhovore.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

16.04.2013 08:58 - otázka od Mária
Úprimne, bola si najslabšia...
Ahoj áno ja s týmto názorom súhlasím. Sama to viem, ale človek sa môže vždy zlepšiť ked naozaj chce. A ja sa budem snažiť niečo so sebou robiť. :) Tak dakujem aj za uprimnosť, vážim si to.. Prajem vám pekný den a veľa štastia v živote a ešte raz zo srdca dakujem každému kto ma podporoval a držal palčeky. Ahojteeee. :)
16.04.2013 08:55 - otázka od peter
Ahoj, osobne si myslim ze mas velky potencial jedine co potrebujes je spolupraca s hlasovym pedagogom pretoze si (minimalne na slovenske pomery) ako neobruseny diamant... Vela stastia a stasticka do zivota ;)
Ahoj. Dakujem pekne. Ja v tomto smere chcem aj pokračovať.. Lebo určite by mi to prospelo. Aj ja ti prajem veľa štastíčka. Papa
16.04.2013 08:43 - otázka od 123lili
Ahoj Viky. Si tak pekná, určite sa okolo teba točia mraky chalanov. Ja som bohužiaľ nemala také šťastia ako ty, nie som ani trochu pekná a chlapci si ma vôbec nevšímajú a obchádzajú ma. Máš prosím ťa nejaký recept na to, ako byť atraktívnou pre opačné pohlavie a úspešnou? Díky
Ahoj. Dakujem ti. Najväčšia chyba, ktorú robíš je ked si neveríš v tom, že si pekná. Predsa vonkajšia krása nieje všetko. ;) Mala by si si veriť, pretože ľudia sú zaujímavý hlavne krásou svojej povahy. A to mi ver. :) Takže sa usmievaj a bud so sebou spokojná. A nikdy tej myšlienke never, že niesi pekná.! Každý sme krásni niakou inou vlastnosťou. :)
16.04.2013 08:29 - otázka od Michal
Plány na leto?
Ahoj. Do leta by som chcela stihnúť vylepšiť svoj spev.. Aby som si potom mohla aj niekde zaspievat na niakych akciách.. To by bola dalšia dobrá skúsenosť.. :)
16.04.2013 08:22 - otázka od Jakub
Akú máš rada hudbu?
Ahoj, ja mám rada skoro z každého hudobného štýlu niečo. Dôležite je, aby ta hudba mala ducha. ;)
16.04.2013 08:20 - otázka od Nikola
Čaw Virgínia!Je veľká škoda že si vypadla zo SuperStar lebo som Ti držala palce.Bola si mi najviac sympatická a podľa mňa si aj dobré spievala.Bez teba to už nebude také zaujímavé ako to bolo.Krásne si zaspievala pesničku Láska ale aj ďalšie.Si super a pekné spievaš.Ja ti dávam za všetky kola jedničku. Otázky:Ešte stále si neveríš ako pred SuperStar?Za koľko dlho ti narástli vlasy?V ktorej časti BA bývaš?Prajem Ti všetko dobré v živote a snáď o tebe ešte budem počuť.Tak teda všetko dobré.....Ahoj :)
Ahoj. Dakujem ti. Ja myslím, že už aj bolo na čase pretože ozaj tam už bolo veľa dobrích spevákov na ktorích som ja už nestačila.. Ale veľmi sa teším z takíchto ohlasov. Dakujem za podporu. :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu