Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Skupina tanečníkov spustila protiteroristický alarm

ilustračné foto
ilustračné foto

NEW YORK - Skupina tanečníkov z Floridy vyvolala protiteroristickú pohotovosť pri dopravnej špičke, keď cestou na televízne vystúpenie nechala svoje autá v zapchatom Lincolnovom tuneli v New Yorku a v kostýmoch sa snažila dobehnúť na natáčanie. Napísala to dnes agentúra AP.

Tanečníci išli asi 1600 kilometrov z juhu USA na sever, aby mohli vystúpiť v relácii 106 & Park televízie BET. Ale keď sa dostali do zápchy v tuneli, ktorý spája New Jersey a mesto New York, rozhodli sa, že do asi tri kilometre vzdialeného televízneho štúdia dobehnú.

Skupina piatich utekajúcich mladých mužov a troch žien v kostýmoch rýchlo vzbudila pozornosť polície aj protiteroristického oddelenia Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI), ktorí ju začali prenasledovať. Polícia tiež celý tunel na 45 minút uzavrela.

Celý incident nakoniec skončil pokojne, keď policajti ponúkli tanečníkom sprievod do štúdia. Tam však umelci dorazili neskoro a nezostalo im nič iné, ako sa vydať na dlhú spiatočnú cestu do floridského Jacksonville.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu