Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Má 71-ročný dedko dieťa s vlastnou vnučkou?

ilustračné foto
ilustračné foto

VARŠAVA/BRATISLAVA – Šokujúcim podozrením z incestu v rodine S. sa zaoberá prokuratúra v poľskom Slawne. Ešte šokujúcejším zistením je skutočnosť, že v spomínanej rodine nejde o prvý prípad. Jan S. má už deti s vlastnou dcérou, teraz ho podozrievajú z incestu s vnučkou! O prípade, ku ktorému malo dôjsť na severovýchode Poľska, informoval Glos Koszalinski.

Pripomína, že škandalóznu históriu rodiny zaznamenali poľské médiá už koncom 90-tych rokov. Vtedy priniesli zistenie, že dnes 71-ročný Jan S. je otcom štyroch z ôsmich detí svojej dcéry, ktorá má dnes 42 rokov. Pred desiatimi rokmi súd v Slawne odsúdil Jana S. na rok a dva mesiace väzenia, po odvolaní sa súd jeho trest zmenil na podmienečný. Jeho dcéru Brygidu S. súd oslobodil. Uznal, že dcéra bola po smrti matky závislá od otca. K incestu malo dochádzať ešte v rokoch 1987 - 1996.

Po tom, čo najstaršia dcéra Brygidy minulý rok porodila svoje prvé dieťa, začali ľudia v obci špekulovať, či nejde o ďalší prípad incestu. Tentoraz medzi starým otcom a jeho 23-ročnou vnučkou! Po oznámení sa celá záležitosť opäť dostala na prokuratúru, ktorá vypočúva členov rodiny, obyvateľov obce a mala by nariadiť testy DNA. Odoberieme vzorky od Jana S. aj od jeho vnučky a výsledky ukážu, či je dedko otcom dieťaťa svoje vnučky, cituje Glos Koszalinski prokurátora. Za incest hrozí v Poľsku až päť rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu