Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ind si vzal vlastnú dcéru! Schválil mu to Allah.

DILLÍ - Úrady v Západnom Bengálsku riešili bizarný prípad moslimského muža, ktorý si vzal svoju vlastnú 15 ročnú dcéru. Pojal ju ako druhú manželku a tej prvej k tomu povedal len to, že má požehnanie od samotného Allaha.

36 ročný Afazuddin Ali sa však dopustil tiež incestu a čaká so svojou 15 ročnou dcérou dieťa. Prvá manželka Sakina podľa BBC jeho počínanie schvaľuje. Jej manžel je vraj totiž „hlboko veriaci človek a nikdy by neklamal v mene Allaha. Súhlasila som s týmto manželstvom s našou najstaršou dcérou, keď vyvolal toto božské požehnanie.“

Keď sa ľudia v dedine začali pýtať 15 ročnej dcéry, s kým čaká dieťa, všetko prasklo. Dedinčania chceli nezákonné správanie rodiny potrestať násilím, ale nakoniec otca, matku a dcéru zatkla polícia.

„Nevedeli sme, že bola vydatá, takže keď sme sa pýtali jeho manželky, povedala nám o tej bizarnej svadbe pred 6 mesiacmi. Chceli sme mu useknúť hlavu, tak sme boli rozhnevaní,“ povedal BBC Šejk Ramazan, vodca dedinského klanu.

Trojica bola krátko po zatknutý prepustená, pretože nikto proti nej nepodal žalobu. Do dediny sa však už kvôli násiliu a ohrozeniu života nevrátia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu