Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tragická správa z Nemecka: O život prišiel iba 37-ročný Slovák, polícia zverejnila detaily desivej vraždy!

RANSCHBACH – V pondelok bol zabitý 37-ročný občan Slovenskej republiky v Nemecku. Prokuratúra v Landau a kriminálna polícia začala vyšetrovanie.

K incidentu malo dôjsť v pondelok na jednej z ulíc v nemeckom Ranschbachu v Porýní-Falcku v západnom Nemecku. Podľa dostupných informácií sa obeť aj páchateľ poznali. Hoci pozadie tohto brutálneho činu zatiaľ nie je jasné, aktuálne prebieha rozsiahle vyšetrovanie, informuje nemecká polícia v tlačovej správe.

Policajti pred budovou Farmaceutickej fakulty UK v Bratislave, ktorá musela byť evakuovaná (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Podozrivý z vraždy je 27-ročný muž z Landau, ktorý je od utorka vo väzbe, no zatiaľ o obvineniach mlčí. Polícia mu však pri zadržaní našla malé množstvo omamných látok a muž sa javil aj ako by bol pod vplyvom drog. Na základe tejto skutočnosti mu bola odobratá aj vzorka krvi.

Polícia aktuálne intenzívne pátra po vražednej zbrani, ktorou mala byť strelná zbraň. Tá zmizla bez stopy, zrejme medzi Ranschbachom a Birkweilerom, kam páchateľ unikal. Oblasť, kde došlo k tragédií je prehľadávaná policajnými zložkami spolu s jednotkami z operačného, logistického a technologického riaditeľstva polície. Pri pátraní boli nasadené aj policajné psy, detektory kovov a dron. Telo obete bolo podrobené aj pitve. 

Viac o téme: VraždaNemecká políciaRanschbach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu