Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zmizla bez stopy: Putinova milenka Alina Kabajevová sa už týždne neobjavila, čo sa deje?

Alina Kabajevová, ruská gymnastka. Údajná milenka Vladimira Putina. Zobraziť galériu (3)
Alina Kabajevová, ruská gymnastka. Údajná milenka Vladimira Putina. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - O Aline Kabajevovej a Vladimirovi Putinovi sa roky šepká, že majú tajný milostný pomer. Bývalá olympijská gymnastka vraj dokonca porodila kremeľskému despotovi deti. Pod 40-ročnou kráskou sa ale posledné týždne akoby zľahla zem.

Keď príde reč na jeho súkromný život, končí u Vladimíra Putina každá zábava: Kremeľský vodca vždy držal všetky informácie o svojich súkromných aktivitách mimo politickej scény pod zámkom ako štátne tajomstvo.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 630 (Zdroj: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ/General Staff of the Armed Forces of Ukraine )

Napriek všetkému utajeniu nemôže Putin umlčať pretrvávajúce klebety o jeho milostnom živote: Ruský prezident má údajne už roky vzťah s bývalou profesionálnou športovkyňou Alinou Kabajevovou, ktorá vraj Putinovi dokonca porodila štyri deti.

Ale je to práve Alina Kabaeva, ktorá sa neustále vytráca zo scény – a práve teraz, keď kolujú tie najdivokejšie chýry o Vladimirovi Putinovi. Šéf Kremľa údajne podľahol zástave srdca a jeho telesné pozostatky sú teraz uložené na tajnom mieste, zatiaľ čo dvojník naďalej klame verejnosť, aby verila, že ruský prezident je stále nažive, bdelý a v dobrom zdravotnom stave.

Zmizla bez stopy: Putinova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia-sk)

Podľa britského "Metro" bola Alina Kabaeva naposledy videná na verejnosti 22. októbra, keď bývalá súťažná športovkyňa, ktorá získala zlato ako gymnastka na olympijských hrách a niekoľko titulov majstra Európy a sveta, bola hosťom na elitnej gymnastickej škole v Soči. Údajné dobre informované zdroje na kontroverznom telegramovom kanáli General SVR tvrdia, že vedia, kde sa odvtedy Alina Kabajevová nachádza: Podľa nich má byť Putinova milenka umiestnená v domácom väzení.

Zmizla bez stopy: Putinova
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Údajný informátor z Kremľa tvrdí, že ochrana Aliny Kabajevovej sa výrazne zvýšila po tom, čo sa prvýkrát objavili fámy, že Vladimir Putin zomrel. Keďže každý pohyb Aliny Kabajevovej mimo jej údajného úkrytu vo Valdaji znamená pre jej bodyguardov obrovské organizačné úsilie, 40-ročná žena sa už prakticky neodváži vyjsť z domu. Ide to tak ďaleko, že údajná Putinova milenka nemá „žiadnu kontrolu nad vlastnou slobodou“, uviedli tvorcovia General SVR vo svojom príspevku z 15. novembra 2023.

Viac o téme: RuskoVladimir PutinAlina Kabajevová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu