Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vladimira Putina odhalila analýza: Potvrdila, že v úrade používa dvojníkov

Vladimir Putin
Vladimir Putin (Zdroj: SITA/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Dohady o tom, že Vladimira Putina zastupujú na oficiálnych stretnutiach dvojníci, pretrvávajú už nejaký čas – teraz analýza dokázala, že kremeľský tyran ich skutočne využíva.

Tvrdenia, že Vladimír Putin nerobí všetky oficiálne vystúpenia sám, ale že ho zastupujú jeho dvojníci, už nejaký čas pretrvávajú. Z Kremľa sa však dvojité fámy nikdy nepotvrdili, skôr boli takéto tvrdenia zamietnuté ako lži. Teraz však existuje analýza, ktorá má potvrdiť, že Vladimír Putin ich skutočne v niektorých prípadoch využíva.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 603 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Ako píše britské „Metro“, takéto hodnotenie sa uskutočnilo v Japonsku. Použili umelú inteligenciu na porovnanie rôznych Putinových výzorov a dospeli k jasnému záveru: Nie všade tam, kde sa údajne objaví Vladimir Putin, je Vladimir Putin aj naozaj.

Na požiadavku japonskej televízie TBS boli analyzované Putinove meniace sa výrazy tváre a pohyby tela a umelá inteligencia sa použila aj na porovnanie toho, ako sa Putinove rečové prejavy líšia od vystúpenia k vystúpeniu. Odchýlky boli také vážne, že treba predpokladať, že Vladimir Putin používa množstvo dvojníkov. Japonská analýza naznačuje, že to tak bolo už pred začiatkom vojny na Ukrajine.

Napríklad prehliadka na Červenom námestí, na ktorej sa 9. mája 2023 objavil Vladimir Putin, bola považovaná za skutočné Putinovo vystúpenie. Ostatné vystúpenia, ako napríklad návštevu okupovaného Mariupolu, umelá inteligencia vyhodnotila ako návštevu dvojníka. Pri porovnaní týchto dvoch dátumov umelá inteligencia odhadla podobnosť čŕt tváre len na 18 percent. Rovnako zarážajúce boli rozdiely odhalené AI ​​v Putinovom hlase, ktoré sa značne líšili, aj keď sa brali do úvahy miestne akustické podmienky. Pre Shinji Hyodoa, ktorý vykonal analýzu vo Výskumnom ústave japonského ministerstva obrany, jasný vedecky podložený dôkaz, že dohady o Vladimírovi Putinovi a jeho dvojníkoch skutočne zodpovedajú pravde.

Podľa fám posiela Putin svojich dvojníkov na záskok predovšetkým zo zdravotných dôvodov – o kremeľskom despotovi sa už dlho hovorí, že má množstvo chorôb, od Parkinsonovej cez rakovinu až po sklerózu multiplex.

Viac o téme: DvojníkUmelá inteligenciaRuskoVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu