Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovský hazard so zdravím: VIDEO Na motorke uháňala celá päťčlenná rodina, najmladšie dieťa sedelo matke na kolenách!

Hazardnú jazdu matky s troma deťmi a manželom zachytil taliansky politik
Hazardnú jazdu matky s troma deťmi a manželom zachytil taliansky politik (Zdroj: Facebook/Francesco Emilio Borrelli)

NEAPOL – Päťčlenná talianska rodina sa uchýlila k naozaj kurióznu riešeniu prepravy na ich obľúbenú pláž. Na motorku nasadla matka spolu s tromi deťmi a manželom. Ich hazard so životmi zachytili okoloidúci svedkovia.

Ďalšie problémy vo vysielaní TV JOJ: Moderátorka to musela HASIŤ v priamom prenose! (Zdroj: TV JO )

Nebezpečná jazda sa odohrala v meste Pozzuoli pri Neapole. Na videu, ktoré sa šíri sociálnymi sieťami je zachytená celá rodina. Matka, jej tri deti a manžel sediac na motorke bez ochrannej prilby. Tento nebezpečný spôsob prepravy sa podarilo zachytiť talianskemu poslancovi Francescovi Emiliovi Borrellimu a zábery zverejnil aj na Facebooku.

Podľa talianskych médií rodina jazdila na motorke vysokou rýchlosťou, a svoje najmladšie dieťa mala matka dokonca na kolenách. Taliansky politik si na svojom profile servítku pred ústa nedával a kritizoval policajtov a ich nečinnosť. „Kde sú policajné hliadky a kontroly?“ rozčuľoval sa. Úrady by mali v týchto prípadoch podľa neho zasiahnuť a vodičov potrestať nielen vysokou pokutou ale aj zabavením vozidla. „Pokiaľ dokážu byť rodičia takto bezohľadní a ohrozovať bezpečnosť svojich vlastných detí, je zrejmé, že sme na veľmi zlej ceste,“ dodal Borrelli. Politik vyzval k činnosti aj sociálne úrady, aby zvážili zverenie detí do opatery niekoho iného. Upozornil, že rodičia, ktorí sú schopní týchto priestupkov vychovajú deti, ktoré budú ešte horšou verziou ich samých.

Viac o téme: TalianskoNeapolPäťčlenná rodina na motorke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu