Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Uznávaná onkologička zabila svoje dieťa a potom seba: Polícia prehovorila o pochybnostiach v prípade

Krystal Cascetta s manželom Timom Taltym Zobraziť galériu (2)
Krystal Cascetta s manželom Timom Taltym (Zdroj: Instagram)

SOMERS - Uznávaná onkologička Dr. Krystal Cascetta (†40) najskôr zastrelila svoje bábätko a potom aj seba. To je oficiálna verzia. Polícia zatiaľ veľa podrobností nezverejnila, no stále sú tu nejasnosti.

Dráma sa stala okolo siedmej hodiny ráno v sobotu (5. augusta) v miliónovom dome asi 80 kilometrov severne od New Yorku. Veľmi uznávaná lekárka tam bývala s manželom Timom Taltym (37) a ich bábätkom. Presný vek dieťaťa nie je známy.

archívne video

Tragédia v bratislavskom Ružinove: Z okna vyskočil muž! Na mieste je polícia (Zdroj: Topky/Maarty)

"Predbežné vyšetrovanie odhalilo, že okolo 7:00 vošla Krystal Cascetta do detskej izby, zastrelila svoje dieťa a potom obrátila zbraň proti sebe," uviedli vyšetrovatelia vo vyhlásení. Zločin sa bude posudzovať ako vražda-samovražda.

Polícia bezprostredne nezverejnila podrobnosti o možnom motíve. Štátny policajt zodpovedný za prípad Steven Nevel však pre web NBC Today.com povedal podrobnosti, ktoré vyvolávajú otázky.

Krystal Cascetta zabila svoje dieťa a potom seba.
Zobraziť galériu (2)
Krystal Cascetta zabila svoje dieťa a potom seba.  (Zdroj: Facebook)

Manžel lekárky v čase činu nebol v dome, ale rodičia KKrystal boli. Neznáma osoba v dome zavolala na číslo 911 krátko po prvom výstrele. „Počuli výstrel a mysleli si, že niečo spadlo v detskej izbe,“ povedal Nevel. "Keď prišli k detskej izbe, počuli druhý výstrel a uvedomili si, že nič nespadlo." Neznámy volajúci potom vykopol dvere a objavil bezvládne telá, povedal Nevel.

Prečo nie je jasné alebo nie je zverejnené, kto tiesňové volanie vytočil, vyšetrovateľ neuviedol. Otázkou tiež zostáva, prečo niekto, kto si myslí, že spadol nejaký predmet, hneď zavolá políciu – a najprv sa nepozrie, čo sa stalo?

Faktom podľa policajta je, že manžel lekárky nebol prítomný. "Trollovia na sociálnych sieťach obviňujú manžela," povedal Nevel. "Ale môžem vám povedať na 100 percent a bez akýchkoľvek pochybností, že on to neurobil. Pre ľudí je naozaj ľahké vymýšľať konšpiračné teórie. Ukázal sa ako veľmi kooperatívny. Rodina tiež spolupracovala."

Nevel povedal, že nemá žiadne informácie o tom, že by Krystal bojovala s popôrodnou depresiou.

Viac o téme: VraždaSamovraždaOnkologičkaKrystal CascettaTim Talty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu