Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

AKTUÁLNE Tragický koniec pracovného týždňa: Pri Trenčíne sa zrazili tri autá! Cesta je neprejazdná

(Zdroj: Topky)

MNÍCHOVA LEHOTA - Cesta I/9 pri obci Mníchova Lehota (okres Trenčín) zostala v piatok večer neprejazdná. Dôvodom je tragická nehoda troch osobných vozidiel. Informuje o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

 

‼️NEPREJAZDNÁ CESTA l/9 PRI OBCI MNÍCHOVÁ LEHOTA‼️ Na ceste I/9 sa stala tragická dopravná nehoda troch osobných...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Friday, July 21, 2023

Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v piatok večer na ceste I/9 pri obci Mníchova Lehota (okres Trenčín), si vyžiadala životy dvoch mužov vo veku 76 a 71 rokov. Polícia zrážku troch osobných vozidiel vyšetruje. Informovala o tom na sociálnej sieti. Vodiči môžu na obchádzku v smere na Trenčín využiť cestu cez Mníchovu Lehotu, uviedli policajti. Polícia na mieste nehodu dokumentuje. Vodičov vyzvala, aby rešpektovali jej pokyny. 

archívne video Na prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti 110 km/h doplatil aj 47-ročný vodič

Na prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti 110 km/h doplatil aj 47-ročný vodič (Zdroj: Facebook/ Polícia - Bratislavský kraj)

"Cesta I/9 je v súčasnosti stále neprejazdná, odklon dopravy v smere na Trenčín je možný cez obec Mníchova Lehota," uviedla polícia. Vyšetrovateľ začal v súvislosti s nehodou trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Na miesto prizvali aj znalca z odboru cestnej dopravy. "Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania," dodali policajti. 

Viac o téme: NehodaVozidláPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu