Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodičia si užívali na párty alkohol aj drogy: Po návrate zabudli na vlastné dieťa! Krutá smrť v rozhorúčenom aute

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

FLORIDA – Nezodpovednosť, aká nemá obdobu. Rodičia sa vrátili z párty, na ktorej si užívali až do ranných hodín aj so svojimi tromi malými deťmi. Po návrate v nie úplne triezvom stave odložili do domu jedlo aj dve staršie deti a išli spať. Na to najmenšie akosi pozabudli a len 18-mesačné dievčatko nechali v aute. Žiaľ, kým sa rodina potom, ako sa vyspala, spamätala, ich dcérka v rozhorúčenom aute zomrela.

Polícia už zadržala 33-ročnú matku dieťaťa a jej rovnako starého muža. Na krku majú obvinenie z vraždy. Ich správanie totiž zjavne otriaslo aj samotnými policajtmi. „To, o čom budeme hovoriť, je jedno z najstrašnejších úmrtí, aké sme za veľmi dlhú dobu videli. A to všetko pre nedbalosť a užívanie drog,“ citoval portál CBS 12 miestneho šerifa Gradyho Judda.

Archívne video: Polícia ukončila drogový biznis: Muž so ženou vyrábali drogy v prítomnosti dieťaťa

Polícia ukončila drogový biznis: Muž so ženou vyrábali drogy v prítomnosti dieťaťa (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Manželia zobrali v utorok večer svoje tri deti na večierok, z ktorého sa však vrátili až v skorých ranných hodinách. Najstaršie z nich malo pritom len 8 rokov, mladšie 6 a najmladšie len 18-mesiacov. Najhoršie na všetkom je, že si na večierku, na ktorom mali aj deti, neodopreli ani alkohol. Čo je ešte horšie, siahnuť mali aj po drogách. Obaja mali fajčiť marihuanu a v tele muža bola dokonca zistená prítomnosť metamfetaminu.  

Rodičia si užívali na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Potom, ako sa nadránom z párty vrátili domov, žena vyložila z auta dve staršie deti a požiadala manžela, aby sa postaral o ich najmladšiu dcérku. Ten vyniesol najskôr z auto do domu veci a po dcéru sa chcel vrátiť neskôr. Keď od auta odchádzal, boli vraj dvere otvorené, no neskôr, keď sa vrátil, videl ich zatvorené a tak si myslel, že dcérku medzitým odniesla jeho žena a išiel spať.

To, že niečo nie je v poriadku, si všimli až na druhý deň okolo 10. hodiny dopoludnia, keď sa muž chystal do práce a jedno zo starších detí poprosil, aby išlo skontrolovať najmladšiu dcérku. Dievčatko však v postieľke nebolo a tak ho začali hľadať. Našli ho stále pripútané v detskej autosedačke, no nereagovalo. Rodičia ho odniesli do nemocnice, už bolo však žiaľ neskoro. Lekári mu pomôcť nedokázali a pitva odhalila, že príčinou smrti bol úpal.

Viac o téme: AlkoholAutoDieťaDrogyRodičiaHorúčavaFloridaZabudnuté dieťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu