Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zúfalá matka a otrávené deti na ihrisku: Zjedli cukríky od známej značky, nasledovalo niečo neuveriteľné

Cukríky s obrázkom známej značky výrobcu cukroviniek obsahovali THC
Cukríky s obrázkom známej značky výrobcu cukroviniek obsahovali THC (Zdroj: Policie ČR)

MOST – Českí kriminalisti sa od uplynulého piatku zaoberajú prípadom otravy dvoch maloletých detí v českom meste Most v Ústeckom kraji. Na ihrisku údajne našli a zjedli cukríky v obale pripomínajúcom ich obľúbenú sladkosť od známej značky výrobcu cukroviniek pre deti. Tieto cukríky však neboli nevinnou maškrtou, ale obsahovali prímes THC.

Kontroverznú košickú advokátku na krátky čas zadržala polícia (Zdroj: FB/P.S.)

Deti boli ihneď matkou prevezené do nemocnice, kde sa vyšetrením zistila prítomnosť drogy v ich telách. Výrobok obsahoval THC, psychoaktívnu látku, ktorá obsahuje marihuanu. Našťastie nedošlo k ohrozeniu zdravia a deti sú v poriadku. Vek, presné miesto a detské ihrisko, kde deti spomínané cukríky našli, Polícia ČR neupresnila. Na prípade policajti pracujú a zisťujú pôvod výrobku.

Podľa hovorcu polície Václava Kriegera nejde o originálny výrobok známeho výrobcu a deti "cukríky"  naozaj našli na detskom ihrisku. Ako kriminalisti skonštatovali, tento tovar sa nedá v Českej republike zakúpiť legálne a musel byť dovezený zo zahraničia. Cukríky sa však objavili podľa polície už vo viacerých krajinách. Na obale výrobku je vyobrazená konopná rastlina s uvedením obsahu THC. Polícia apeluje na ľudí, aby ju v prípade, že sa stretnú s týmto druhom cukríkov, kontaktovali.

Viac o téme: OtravaMaloletéMarihuanaTHC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu