Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovský chaos na pláži: Ďalšiu dovolenkovú destináciu prekvapil nečakaný hosť, ľudia v panike utekali pred žralokom!

Deti na pláži prekvapila plutva a divoký pohyb neželaného hosťa
Deti na pláži prekvapila plutva a divoký pohyb neželaného hosťa (Zdroj: TikTok/Lovin Malta)

MALTA – Napínavé zábery boli natočené v obľúbenej dovolenkovej destinácii, v zálive Ghadira na Malte. Vydesené deti bežia po móle a kričia od strachu, ani ostatným dovolenkárom nie je všetko jedno. V pozadí videa dokonca počuť plavčíka, ako prikazuje ľuďom, aby čo najrýchlejšie vyšli z vody.

Správne obchádzanie cyklistu na ceste (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Pôsobivé zábery sa podarilo zachytiť turistom v prvý letný deň. Na pláži v plytčine sa z ničoho nič objavila obrovská ryba. Deti zachvátila panika a začali utekať po móle kričiac „Ó môj bože, žralok!“. Dospelí si však všimli a neskôr potvrdili, že s najväčšou pravdepodobnosťou tentokrát nejde o žraloka ale o obrovského tuniaka. Napriek tomu spôsobila veľká ryba blízko pláže poriadny rozruch a chaos. Na videu je zachytené ako tuniak divoko mláti s chvostom a špliecha pritom vodu.

@lovinmaltaofficial

Beachgoers were forced to frantically run for safety after a large agitated tuna fish cause a scene in busy Għadira Bay on the first day of summer 😬 In footage sent to Lovin Malta, beachgoers can be seen panicking as fins quickly move through the shallow waters, with a trail of blood behind it. At one moment, the tuna fish dashes towards the bouncy water park set up in the sea, leading to children running back the beach seeking safety. “It was unreal,” @john_stephen_turner - who was “in the middle of the action” filming the surreal scene - told Lovin Malta. According to Stephen, people started shouting the moment the big fish was spotted, with some thinking it was a dolphin and others fearing it might’ve been a shark. In another video sent in to Lovin Malta moments ago, the tuna seems to have gotten itself beached among the rocks in one of the bay’s shallow areas. What do you make of this? Sound off in the comments below and tag someone who needs to check this out! 👇🏽

♬ original sound - Lovin Malta

Deti pravdepodobne zmiatla jeho chvostová plutva a plavčík panike len podľahol. Návšteva nevítaného hosťa mala však tragický koniec. Jeho chvost sa zamotal do kusu siete, rybári ho chytili a vytiahli na breh. Prekvapení turisti sa len s úžasom prizerali. Podľa miestnych ľudí ryba pravdepodobne unikla z neďalekej rybej farmy.

Viac o téme: DetiŽralokPanikaMalta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu