Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalší krvavý útok žraloka: Dievča (12) prežilo zázrakom, do mora sa viac nechystá! Detaily hrôzy

Na Magnoliu Woodheadovú (vľavo) zaútočil žralok
Na Magnoliu Woodheadovú (vľavo) zaútočil žralok (Zdroj: YouTube/FOX 35 Orlando, screenshot)

PHILADELPHIA - Na Magnoliu Woodheadovú na Cocoa Beach na Floride zaútočil žralok. Predátor napadol dvanásťročnú dievčinu v Atlantickom oceáne. Prežila iba zázrakom. Z udalosti si odniesla päťdesiat stehov na nohe.

"Okamžite, keď som vyliezla z vody, som začala kričať, pretože som vedela, že to nie je dobré," povedala dievčina pre televíziu FOX 35.

Šokujúca tragédia: Mladého plavca roztrhal žralok (Zdroj: Profimedia)

Žralok napadol dievča, keď plávalo v Atlantickom oceáne. Keď ju po útoku zbadali zhrození rodičia, videli na jej nohe množstvo tržných poranení. Lekári v nemocnici ju ošetrili a rany jej zašili 50 stehmi. Okrem iného tiež skonštatovali, že žralok dievča kusol dvakrát. Zatiaľ sa nevie, o oký druh paryby išlo.

Rodičia z Philadelphie boli na Floride s dcérou na gymnastickej súťaži. Keď sa im naskytlo trochu voľna, rozhodli sa ísť na pláž. "Uhryznutie žralokom v ten deň nebolo v pláne," poznamenala mamička dievčaťa Melissa Stallingsová a Magnolia dodala: "Moja prvá myšlienka bola, že už nebudem môcť robiť gymnastiku."

Aj keď musí dievčina dočasne jazdiť na vozíku, napriek tomu sa s rodičmi vydala do Disneylandu. Gymnastickej súťaže sa chce zúčastniť aj na budúci rok, ale plávať v Atlantickom oceáne radšej už nebude.

Viac o téme: Žralokútok Florida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu