Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krvavý horor na palube lietadla: Obrovský vták pristál pilotovi priamo v kokpite! VIDEO chvíľ hrôzy

Krvavý incident v kokpite lietadla Zobraziť galériu (2)
Krvavý incident v kokpite lietadla (Zdroj: Twitter/@CarlosVerareal)

QUITO - Sociálnymi sieťami koluje desivé video ako pilotovi lietadla v Ekvádore obrovský vták prerazil čelné sklo a pristál priamo v jeho kokpite. Aj keď stret lietadla s vtáctvom nie je ničím nezvyčajný, podobný incident je naozaj zriedkavý.

Krvavý incident sa stal počas cvičenia letky Ariel Valiente vo Vinces v provincii Los Ríos v Ekvádore. Obrovský vták prerazil čelné sklo lietadla a ocitol sa priamo v kokpite lietadla. Pilot skončil celý od krvi, no dokázal zachovať chladnú hlavu, dokončiť cvičenie a pristáť.

Na Rammstein prišlo už 33-tisíc ľudí. (Zdroj: FB/Polícia Trenčiansky kraj)

Zábery ukazujú ťažko zranené obrovské zviera visiace nad pilotom, ktorý má krvavé škvrny po celej tvári a uniforme. Našťastie incident pilotovi nespôsobil väčšie zranenie a lietadlo si udržalo stabilitu po celý čas. Letecké úrady zatiaľ nedokázali určiť nadmorskú výšku lietadla v čase incidentu ani presnú príčinu prečo došlo ku kolízii.

Stret lietadiel s vtáctvom však nie je ojedinelý. V apríli musel pilot osobného lietadla núdzovo pristáť, po tom, čo do jedného z motorov vletel vták. Incident sa odohral počas letu AV9377 leteckej spoločnosti Avianca z ostrova San Andrés do Bogoty v Kolumbii. Vták vtedy spôsobil požiar v jednom z motorov, no našťastie sa pilotovi podarilo núdzovo pristáť a pasažierom sa nič nestalo.

Viac o téme: CvičenieLetEkvádorAriel Valiente
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu