Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žena si bola zabehať vo fitku: Beh sa zmenil na nočnú moru, skončila s holým zadkom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ILLIONOIS – Fitness centrum býva často zdrojom momentov, na ktoré chce človek okamžite zabudnúť. Obzvlášť bežiaci pás je magnetom na trapasy. Posledne sa o tom presvedčila žena (26), ktorej stroj stiahol legíny a skončila s takmer holým zadkom.

Situáciu zachytila bezpečnostná kamera. Alyssa Konelová si bola zabehať na bežiacom páse, no vo svižnom tempe sa jej nešťastne rozviazala šnúrka na teniske – a už to išlo. Padla na kolená pričom sa chytala rúčky. Bežiaci stroj však ďalej išiel, na čo sa Alyssyne legíny zachytili o prístroj, ktorý ich okamžite strhol. Bežkyňa pustila ruky a zosunula sa na zem aj s odhaleným zadkom. Okamžite sa snažila rýchlo obliecť a odísť.

Video sa stalo virálnym na sociálnych sieťach, rýchlo sa pod ním nazbieralo množstvo komentárov. Jedna z používateliek poznamenala: "To je dôvod, prečo už v telocvični nenosím tangá!" Ďalší komentujúci napísal: "Toto je moja najhoršia nočná mora!" Iný komentoval: "Keby sa mi to stalo, odišiel by som z posilňovne a odsťahoval sa veľmi ďaleko."

Viac o téme: FitnessTrapasBežiaci pásZadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu