Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ženy špehoval priamo v sprche: VIDEO Ubytovanie cez Airbnb sa zmenilo na nočnú moru!

(Zdroj: profimedia.sk)

VANCOUVER - Kennedy Calwellová sa vybrala spolu s kamarátkami na výlet do kanadského Vancouveru pri príležitosti svojich tridsiatich narodenín. Nebolo by na tom nič nezvyčajné, no jej kamarátka bola prezieravá a chcela zistiť, či v ubytovaní nie je skrytá kamera. Kennedy jej neverila až do momentu, kým naozaj jednu nenašli priamo v sprche!

Kennedy vysvetlila pre server Stuff, že jedna z jej kamarátok mala od začiatku pocit, že ich niekto pozoruje. Myslela si však, že je "paranoidná a prehnane dramatizuje". Spolu s kamarátkami preto prehliadli celý dom vrátane rámov na obrázky, dvier ale aj všetkých skrytých miest.

Zoo Košice predstavila nový marketingový produkt zameraný na podporu turistického ruchu v rámci spolupráce štyroch subjektov (Zdroj: TASR/František Iván)

Nakoniec ženy objavili priamo v kúpeľni podozrivý predmet a po chvíli zistili, že naozaj ide o skrytú kameru. So svojou skúsenosťou sa podelili na sociálnych sieťach. Skrytá kamera bola namierená priamo na sprchu a majiteľ objektu tak zrejme už dlhšiu dobu sledoval nielen kamarátky ale aj iných ľudí v jeho dome. Kamarátky kontaktovali políciu, ktorá zistila, že v dome sa kamier nachádza hneď niekoľko.

Kennedy dúfala, že kamera nie je pravá, no keď policajti objavili aj ďalšie, úsmev na tvári jej zrejme zamrzol. Majiteľ nehnuteľnosti uviedol, že o kamerách nevedel a spoločnosť Airbnb informovala, že prípad vyšetruje. „Skryté kamery sú zakázané. Návštevníkom sme vrátili peniaze za ubytovanie a celú vec prešetríme,“ uviedol hovorca Airbnb. Ubytovanie spoločnosť preventívne stiahla zo svojej ponuky.

Viac o téme: SprchaUbytovanieSkrytá kameraAibnb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu