Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kráľovnej krásy sa zrútil svet, hrozí jej 20-ročné väzenie: Pašovala drogy za státisíce eur

Jennifer Youngovej našli v batožine drogy. Zobraziť galériu (4)
Jennifer Youngovej našli v batožine drogy. (Zdroj: showaround.com/Jennifer Young)

MEXIKO - Jennifer Youngová šesť mesiacov rozprávala svojej matke Angele, že bude cestovať do nádherného Mexika. Keď však matke v marci nepriala k narodeninám všetko najlepšie, začala to preverovať a zistila, že jej dcéra, bývalá Miss Anglicka, je už mesiace v preplnenej väzenskej cele v Mexiku! Obvinenie rodenej Berlínčanky znelo: pašovanie drog. Za to hrozí až 20 rokov väzenia.

Asi pred ôsmimi mesiacmi, po jej lete z Amsterdamu (Holandsko), si Youngovú vybrala letisková kontrola v Cancúne na prehliadku. V batožine jej našli zhruba 13 kíl narkotík. Vo vreciach a fľašiach s dvojitým dnom bol ukrytý ketamín v hodnote asi 300 000 dolárov (280 000 eur). Preto ju zatkli.

Polícia ukončila drogový biznis: Muž so ženou vyrábali drogy v prítomnosti dieťaťa (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

V tweete od mexickej polície sa vtedy uvádzalo: "Po prílete na medzinárodné letisko v Cancúne národné stráže a letiskový personál našli niekoľko balíčkov toho, čo vyzeralo ako kokaín, ukrytých v tajnej priehradke tašky patriacej cudzej žene."

Kráľovnej krásy sa zrútil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: @gn_mexico/Twitter)

"Minulú stredu ju navštívil britský konzul. Je v poriadku, teraz má celu pre seba. Je to oveľa lepšie ako predtým," povedala Jenniferina matka Angela pre britský denník Daily Mail. Pred februárovým prevozom do väzenia v Mexico City bola 33-ročná žena držaná v preplnenej väznici v Cancúne.

Kráľovnej krásy sa zrútil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Polícia)

Zrejme kvôli hanbe za svoju situáciu počas krátkych telefonátov mame klamala a o zadržaní nič nepovedala. "Dostala som správu od jedného z jej priateľov. Spýtala som sa ho, kde je. Po mnohých správach tam a späť mi konečne povedal, že je vo väzení. Nemohla som tomu uveriť," spomína Angela Youngová.

Kráľovnej krásy sa zrútil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: @gn_mexico/Twitter)

Jennifer sa narodila v Berlíne britskej matke a nemeckému otcovi a vyrastala v Derby v Anglicku. Vo veku 17 rokov sa zúčastnila súťaže Miss England ako zástupkyňa svojho mesta. Počas svojho uväznenia prijímala návštevy britského konzula v Mexiku. Koncom tohto týždňa by sa mala stretnúť so svojím právnikom. Okrem toho jej príbuzní nosili jedlo a iné veci.

Viac o téme: VäzenieKráľovná krásyMexikoMiss AnglickaPašovanie drog
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu