Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce VIDEO sexuálneho útočníka: Fitness modelku zachránila kulturistika, násilníkovi sa ubránila!

Fitness modelka sa ubránila pred sexuálnym útočníkom
Fitness modelka sa ubránila pred sexuálnym útočníkom (Zdroj: DailyMail)

FLORIDA – Fitness modelka Nashali Alma (24) sa stala obeťou pokusu o znásilnenie priamo v posilňovni v Inwood Park Apartment komplexe v americkej Floride. Teraz odhalila, ako jej budovanie svalov pomohlo k sebaobrane. Útočníka udierala päsťami, telefónom a nakoniec ho aj ťahala za bradu.

Ohavný čin v Skrabskom: Žena hodila psa do studne, z miesta činu utiekla (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Vďaka promptnej reakcii sa podarilo fitness modelke úspešne ubrániť. Incident sa stal ešte v januári v jednej z posilňovní v americkej Floride. Vo večerných hodinách keď cvičila sa k dverám priblížil muž. Keď ho spozorovala, išla mu otvoriť. Myslela si totiž, že prišiel cvičiť. Muž však zamieril rovno k nej a zaútočil na ňu. Priznala sa, že cítila silu a mentalitu na to, aby sa ubránila. „Pri všetkej mojej fitness práci a kulturistike som bola oveľa silnejšia, ako som si myslela a som hrdá na to, že som kulturistka,“ povedala. Zatiaľ nepotrebovala žiadne kurzy sebaobrany, no teraz uvažuje, že sa na nejaký prihlási. Svoju stratégiu v boji s útočníkom popísala nasledovne, „stále som ho udierala telefónom, rukami, ťahala som ho za bradu a neustále búchala okolo seba a hýbala sa, aby nedostal šancu“.

Modelka odporúča ostatným ženám, aby sa nikdy nevzdávali. Šerif miestnej polície Chad Chronister povedal: „Bol som znechutený konaním podozrivého, ako zaútočil na túto mladú ženu. Som vďačný, že sa ozvala, a viem, že jej príbeh bude inšpiráciou pre ďalšie ženy.“ Modelke sa podarilo muža prinútiť k úteku a odišiel skôr ako prišli policajti. Tí ho však o pár hodín chytili. Je obvinený zo sexuálneho ublíženia na zdraví a pokusu o únos. Vo výpovedi sa priznal, že mal v úmysle ju sexuálne napadnúť.

Štúdia z roku 2021 z webovej stránky venovanej fittnes Bar Bend uviedla, že 87 percent žien sa v posilňovni necíti bezpečne. Šokujúcich 93 percent uviedlo, že museli ich tréning prerušiť, alebo zmeniť svoju zaužívanú rutinu, kvôli pretrvávajúcich obťažovaniam.

Viac o téme: Sebaobranaútok FloridaSexuálny útočníkFitness modelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu