Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Milenka Hamšíkovho spoluhráča prišla na galavečer v odvážnom outfite: Nezbedné bradavky sa predierali VON!

Jessica Goicoechea má na Instagrame obrovský úspech. Zobraziť galériu (2)
Jessica Goicoechea má na Instagrame obrovský úspech. (Zdroj: profimedia.sk)

BARCELONA - Jessica Goicoechea, očarujúca partnerka bývalého obrancu Barcelony Marca Bartru, riskovala na svojom poslednom odovzdávaní cien Premios Idolo trapas s tými najodvážnejšími šatami.

Počas účinkovania v Premios Idolo mala Jessica na sebe lesklé diamantové šaty, ktoré mali len tri štíhle pásiky zakrývajúce pravú a ľavú stranu jej hrudníka. Jessica sa nenechala vyrušovať rizikom odhalenia, na sociálnych sieťach tiež zdieľala zábery pútavého outfitu, ktorý zožal ocenenie.

Topmodelka Michaela Kocianová a Saša Jány založili občianske združenie (Zdroj: Viktoria Nolan)

Španielska modelka má na Instagrame 1,7 milióna sledovateľov a má tak úspech aj ako podnikateľka. "Bolo mi cťou zúčastniť sa na galavečere Premios Idolo po prvýkrát a ešte vďačnejšia za ocenenie získané v kategórii podnikanie," napísala.

Táto 26-ročná žena už v minulosti priznala, že svoj Instagram jednoducho používa na prácu a nie na zdieľanie detailov zo svojho osobného života s profesionálnym futbalistom Bartrom. Pre Metal Magazine povedala: „Nezdieľam, keď som naozaj šťastná, ani keď som naozaj smutná. Zdieľam svoju prácu a to je všetko. Je to iba pracovný nástroj, nezdieľam svoj život na Instagrame, nikto nič nevie."

V januári, v deň svojich 32. narodenín, sa Bartra podelil o záber páru, ktorý oslavoval jeho veľký deň, keď minulý rok prestúpil do Trabzonsporu z Realu Betis. Tam hrá po boku nášho Mareka Hamšíka.

Video nie je vhodné pre deti

Bartra bol v evidencii Barcelony v rokoch 2002 až 2016, celkovo odohral 103 zápasov a získal päť titulov v La Lige a dve medaily v Lige majstrov. Počas dvoch rokov v Borussii Dortmund Bartra vyhral DFB-Pokal pod vedením Thomasa Tuchela, v roku 2018 sa pripojil k Realu Betis a zostal tam päť sezón. Bartra, ktorý má dcéru z predchádzajúceho vzťahu s motoristickou novinárkou Melissou Jimenez, začal s Jessicou chodiť minulý rok.

Marc Bartra
Zobraziť galériu (2)
Marc Bartra  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Odvážne šatyInstagramJessica GoicoecheaMarco Bartra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu