Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci incident v Taliansku: Zlodej okradol turistu, lup mu potom vrátil, neuveríte prečo

Zlodej držal mužovi pri hlave zbraň Zobraziť galériu (2)
Zlodej držal mužovi pri hlave zbraň (Zdroj: YouTube/Phung Nguyen)

TERST - Na internete sa objavilo video so šokujúcim obsahom. Lupič, ktorý so zbraňou v ruke okradol turistu o hodinky, mu ich prišiel vrátiť po tom, čo zistil, že ide o lacný úlovok. Na záberoch z bezpečnostnej kamery je vidieť nič netušiaceho Švajčiara sediaceho v kaviarni na Piazza Unità d'Italia v Terste na severovýchode Talianska, keď k nemu pristúpil lupič.

Video zverejnil na sociálnych sieťach člen regionálnej rady Europa Verde v Kampánii Francesco Borrelli. Titulok na Twitteri hovorí, že muž a jeho kamarát sedeli v kaviarni, keď ich noc nabrala desivý spád.

Zločinec držal mužovi pištoľ pri hlave a požadoval od neho hodinky. Neskôr ich ale vrátil, pretože zistil, že boli lacné. Pôvodne veril, že išl o značku Richard Mille, ktorá môže stáť od 20 000 eur až niekoľkých miliónov, píše The Sun.

Podľa Borrelliho majiteľ reštaurácie požaduje od polície väčšiu podporu. V príspevku sa písalo: "Sťažnosť majiteľov reštaurácie: 'To všetko sa deje v centre mesta. Potrebujeme kontaktný dozor polície'." Starosta Neapola Gaetano Manfredi súhlasil s tým, že v tejto oblasti je potrebná väčšia angažovanosť od úradov. "Bezpečnostná otázka sa musí riešiť; na jednej strane s dohľadom nad územím a lepšou organizáciou polície, ale aj s opatreniami v oblasti video sledovania," povedal. 

Viac o téme: ZlodejKrádežTuristaTaliansko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu