Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík si v obchode kúpil respirátor a potom... Predavač len čumel, čo nasledovalo

(Zdroj: Youtube/KHOU 11)

HOUSTON - Polícia v americkom Houstone sa obrátila na verejnosť s prosbou o pomoc pri identifikácii podozrivého muža. Údajne totiž ukradol hotovosť z miestneho obchodu. Bizarné na tom je, že páchateľ si po príchode do obchodu najprv kúpil respirátor, nasadil si ho a až potom oznámil, že ide o lúpež.

Houstonská polícia informovala o pátraní po mužovi, ktorý 4. júla vošiel do obchodu so zmiešaným tovarom neďaleko bloku 8000 na Cullen Boulevard. Zábery z bezpečnostnej kamery zachytili zdanlivo obyčajného zákazníka, ktorý si prišiel kúpiť respirátor. Čakal, kým ostatní zákazníci opustia obchod, potom vyšiel z uzavretého priestoru okolo pokladnice, aby si doplnil zásoby. 

Podozrivý si následne nasadil respirátor, z opaska vytiahol pištoľ a od zamestnanca žiadal peniaze. Predavač mladíkovi vyhovel a peniaze vložil do tašky. Lúpežník z miesta ušiel neznámym smerom. Podozrivým je Afroameričan vo veku okolo 30 rokov, vysoký 1,7 až 1,8 metra. V čase skutku mal na sebe bielu košeľu, modré šortky znčky Nike a biele šľapky.

Viac o téme: ZlodejRespirátorKrádežLúpežHouston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu