Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bizarný útek pred políciou v Prahe! VIDEO Zlodej sa dostal na eskalátor v protismere

Policajt si na zlodeja počkal na konci eskalátora.
Policajt si na zlodeja počkal na konci eskalátora. (Zdroj: YouTube/Policie ČR)

PRAHA - Zlodej v Prahe sa snažil ujsť policajtom. Osudným sa mu stali eskalátory v metre. Dostal sa do protismeru a už nevládal utekať. Tak napokon skončil v rukách policajta, ktorý si jednoducho na neho počkal.

Kamerový záznam, ktorý polícia zverejnila, ukazuje, ako zlodej márne bojuje s protiidúcimi schodmi a ako sa policajt nečinne prizeral, ako ho eskalátor dovezie k jeho nohám.

Takto presne sa skončila kriminálna "kariéra" mladého muža, ktorý mal začiatkom augusta na svedomí vlámačky za niekoľko desiatok tisíc českých korún (10-tisíc kČ je v prepočte 406 eur). Najprv sa v jednom hoteli pokúsil vylákať hosťa z izby, aby ho mohol vykradnúť.

Medzitým v jednom kníhkupectve ukradol luxusné perá. Následne v inom hoteli vypáčil dvere na izbe. Pri tomto čine ho zbadala ochranka. Nakoniec sa mu v ďalšom hoteli podarilo ukradnúť mobil cez rozbité balkónové dvere. 

Vďaka záznamu kamerového systému z prvého miesta činu páchateľa spoznali. Polícia zistila, že ide o recidivistu, ktorý má putovať za majetkovú trestnú činnosť na 18 mesiacov do väzenia. Teraz mu hrozí o tri roky dlhší trest.

Viac o téme: PolicajtZlodejEskalátorPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu