Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hororový útok na pláži: Turistov napadol krokodíl, FOTO vážnych zranení

(Zdroj: Twitter/Protección Civil JAL)

PUERTO VALLARTA - V Mexiku na pláži krokodíl napadol a vážne zranil dvoch amerických turistov. Obaja sa momentálne liečia v nemocnici. Úrady zdieľali na internete desivé fotografie zranených výletníkov. Nie je to prvýkrát, čo krokodíl na tomto mieste napadol človeka, stalo sa tak už aj minulý rok.

Na mužov zaútočil krokodíl na pláži v Puerto Vallarta. Ako uvádza britské Metro, Daniel Kuzbiel a Joshua Rotkvich sa v noci kúpali v mori. Kuzbiela niekoľkokrát pohrýzol krokodíl. Utrpel zranenia oboch nôh, pravej ruky, hrudníka, brucha a hlavy a prišiel aj o dva zuby.

"Daniel bol vo vode a Josh na pláži. Krokodíl napadol Daniela, potiahol ho za nohu, stisol ho a pokúsil sa ho stiahnuť pod vodu. osh pribehol a začal ho biť a kopať," povedala pre Daily Mail Kuzbielova svokra Lois Dollová. Američanov následne ošetrili záchranári zo Štátnej civilnej ochrany a hasičského zboru Jalisco a previezli ich do nemocnice. Civilná ochrana zverejnila na Twitteri desivé zábery, ktoré zachytávajú vážne zranenia oboch mužov.

K útoku došlo asi rok po tom, čo v rovnakej oblasti napadol krokodíl 18-ročnú Kianu Hummelovú. Zachránili ju po tom, ako sa štyrom okoloidúcim podarilo premôcť plaza s pomocou kusu dreva, uvádza Mexico News Daily.

Viac o téme: KrokodílTuristiútok Mexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu