Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Turistka zažila na dovolenke v Grécku horor: Na hotelovom WC ju mal znásilniť bohatý Američan

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MYKONOS - Britská turistka bola údajne znásilnená bohatým americkým dovolenkárom na hotelovej toalete na gréckom ostrove Mykonos. Dvadsaťdvaročná žena polícii oznámila, že muž, ktorého stretla minulú sobotu v jednom z tamojších barov, ju prenasledoval a potom sexuálne napadol.

Tridsaťročného Američana zatkli, ale obvinenia popiera a tvrdí, že všetko sa stalo so súhlasom ženy.  Tá podľa všetkého pochádza z Prestonu v anglickom grófstve Lancashire. Policajtom povedala, že mladíka zo zámožnej newyorskej rodiny stretla v jednom z barov na na ostrove, uvádza Proto Thema.

Dvojica sa so skupinou priateľov vrátili do hotela, v ktorom boli ubytovaní, aby pokračovali v párty. Britka ale tvrdí, že keď vošli do izby, útočník za ňou išiel na záchod a nútil ju k sexu, aj keď mu povedala, že nemá náladu. Potom sa jej zmocnil. 

Turistka zažila na dovolenke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Správa prichádza po tom, čo bol minulý mesiac istý Brit obvinený zo znásilnenia vlastnej dcéry na inom gréckom ostrove. Philip Forsythe (62) bol ale prepustený po tom, ako jeho nevinu dokázali testy DNA. 

Mykonos
Zobraziť galériu (3)
Mykonos  (Zdroj: Getty Images)

Ďalšiu britskú turistku údajne znásilnil taxikár na Kréte po tom, čo ju odviezol na odľahlé miesto namiesto do jej hotela. Ženu mal najskôr taxikár vyzdvihnúť z baru skoro ráno 31. mája a potom ju mal napadnúť v letovisku Hersonissos. 

Viac o téme: DovolenkaToaletaHotelTuristaZnásilnenieGréckoWCMykonos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu