Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž z Afriky znásilnil na verejných toaletách v Paríži turistku z USA: Jej partner ju čakal vonku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARÍŽ - Bezdomovec (23) pochádzajúci zo Severnej Afriky znásilnil na verejných toaletách v Paríži Američanku (27). Jej partner čakal na ňu vonku. Stalo sa tak v nedeľu skoro ráno. Polícia podozrivého zadržala. Obvinila ho zo znásilnenia.

Toalety v centre Paríža sú považované za bezpečné. Po prechádzke so svojím partnerom po nábreží Seiny neďaleko Notre Dame mladá žena toalety vyhľadala a podľa Le Parisien jej priateľ čakal na svoju lásku vonku.

Lenže partnerka sa z toaliet dlho nevracala, tak sa muž rozhodol ísť pozrieť, čo ju tak zdržalo. Chlap sa ocitol zoči voči útočníkovi. Z toalety sa ozýval plač napadnutej ženy. Po tom, ako partner spolu s ďalšou ženou a privolanou ochrankou útočníka spacifikovali, si ho odviedla polícia.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Podozrivým je mladý bezdomovec pôvodom zo Severnej Afriky, ako uviedla americká televízia Fox News. Ten sa pred políciou bránil slovami, že o žiadne znásilnenie nešlo, pretože žena so stykom súhlasila. Polícia však jeho obhajobe neuverila a obvinila ho zo znásilnenia.

Pár po ošetrení ženy v nemocnici síce odcestoval späť do USA, ale s francúzskymi úradmi naďalej spolupracuje.

Viac o téme: ToaletyZnásilnenieParížAmeričanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu