Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodič nemal šancu! Veľký výkričník pre všetkých chodcov: Autentické VIDEO zachytáva fatálnu zrážku s autom

(Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA – Internetové stránky a sociálne siete sú plné varovaní adresovaných chodcom, aby najmä v čase, kedy je znížená viditeľnosť, dbali na opatrnosť a vyzbrojili sa reflexnými prvkami. Bez nich vás totiž vodič v tme či v zlom počasí často zbadá až na poslednú chvíľu, čo môže mať fatálne následky.

Takýto odstrašujúci prípad teraz zverejnili českí policajti. Upozorňujeme, že zábery nie sú vhodné pre deti a citlivé povahy. Polícia na zábery smrteľnej nehody upozornila s tým, že pri prechádzaní cez cestu by sme mali byť videní a prechádzať cez ňu tam, kde sa to má.

Fatálna zrážka chodca s autom: VIDEO nie je vhodné pre deti a citlivé povahy (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Osobu na priloženom videu, žiaľ, vidieť nebolo a aj sami policajti poukazujú na fakt, že vodič naozaj nevie veštiť. „Zastaviť na mieste behom necelej sekundy naozaj nie je možné. Chodec zomrel. Odrazka za pár korún by mu mohla zachrániť život,“ uviedli.

Skonštatovali tiež, že za nehodu mohol chodec, ktorý za to, bohužiaľ, zaplatil vlastným životom, poukázali však aj na to, že posádke auta sa tento okamih bude v hlavách premávať ešte dlho.

Viac o téme: NehodaČeskoVodičChodecPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu