Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragické utorkové ráno: Trauma na celý život, zbytočná smť a uzavretá cesta! Za všetko môžu reflexné prvky

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Prešovský kraj)

SPIŠSKÝ ŠTVRTOK – Utorkové ráno nezačalo vôbec dobre. A to najmä na východe Slovenska, kde sa stala tragická dopravná nehoda medzi vodičkou a chodcom. Pre dopravnú nehodu je uzavretá cesta medzi Jánovcami a Spišským Štvrtkom až po výjazd na diaľnicu. Zo záberov z miesta nehody mrazí.

Celé sa to stalo v utorok nadránom medzi obcami Jánovce a Spišský Štvrtok. Podľa prešovských policajtov išla 22-ročná vodiča po ceste I/18, kde si nevšimla chodca, ktorý kráčal po ceste. Ten na sebe nemal reflexné prvky. Tragická nehoda si vyžiadala život 87-ročného chodca, ktorý na mieste zraneniam podľahol.

Tragické utorkové ráno: Trauma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Prešovský kraj)

„Vodička bola prevezená do nemocnice, rozsah jej zranení nie je nateraz známy. Jej dychová skúška bola negatívna. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie. Príčiny vzniku tejto tragickej nehody preverujeme a zisťujeme mieru zavinenia jej účastníkov,“ uviedli policajti na sociálnej sieti. Zároveň vyzvali prípadných svedkov, ktorí nehodu videli a vedia poskytnúť polícii bližšie informácie k tejto tragickej udalosti, aby tak urobili na policajnom čísle 158, prípadne formou správy na sociálnej sieti.  

Tragické utorkové ráno: Trauma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Prešovský kraj)

Podľa zverejnených fotografií skončilo po nehode vozidlo na streche v poli, ktoré má rozbitý celú prednú časť. Trosky auta boli rozmetané v okolí. Z dôvodu dokumentovania nehody je cesta prvej triedy od Spišského Štvrtka po nájazd na diaľnicu uzavretá. Na mieste zasahovalo sedem hasičov z Levoče s tromi kusmi techniky.

 

TRAGICKÁ ZRÁŽKA CHODCA S AUTOM: DÔCHODCA ZRANENIAM NA MIESTE PODĽAHOL Dnes ráno krátko po piatej došlo na ceste I/18...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Tuesday, February 22, 2022

 

Viac o téme: VodičkaChodecPolícia Tragická nehodaI/18Prešovská políciaSvedkovia nehodyDokumentovanie nehody
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu