Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Matka v aute chvíľu nedávala pozor: Synček (†4) vedľa nej sa strelil do hlavy!

Vyšetrovatelia na mieste nešťastia. Zobraziť galériu (5)
Vyšetrovatelia na mieste nešťastia. (Zdroj: Youtube/ NewsChannel 13)

DENVER - V USA došlo k smrteľnej nehode. Štvorročný chlapec sa nešťastnou náhodou zastrelil po tom, čo v aute svojich rodičov objavil nabitú zbraň. Jeho matku a otca zatkli, informovalo policajné oddelenie z El Paso v štáte Colorado.

K incidentu podľa servera People došlo ešte minulý týždeň v meste Manitou Springs. Chlapec krátko po utorkovom poludní objavil nabitú zbraň v aute svojich rodičov. Pri hre sa dieťa zastrelilo a vo veľmi krátkom čase na následky zranenia hlavy zomrelo.

Šokujúce slová dcéry obžalovanej lekárky: Môže za smrť Sebinka (†3) nervózna sestra? Nedýchal hodinu!

Našli mŕtve dieťa

Polícia Manitou Springs išla na miesto nešťastia po telefonáte miestnych obyvateľov s tvrdením, že počuli výstrely. Podľa policajnej správy bolo nájdené dieťa už mŕtve.

Otec Carlos Perez (26) bol počas nehody v distribučnom mieste marihuany Maggie's Farm. Medzitým vraj jeho manželka Ashlynne Perezová (25) čakala v aute. „Pani Perezová povedala (svojmu synovi), aby sa opäť pripútal, ale odmietol poslúchnuť a vliezol na sedadlo vodiča,“ uvádza sa vo vyhlásení. „Potom otočila hlavu, aby sa pozrela z okna na benzínovú pumpu... a začula hlasnú ranu.“

Ľudia priniesli k miestu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube/ NewsChannel 13)

Chlapcovi ukázali zbraň

Rodičia vyšetrovateľom povedali, že chlapcovi ukázali zbraň deň predtým, keď nebola nabitá. Chlapec sa už predtým so zbraňou hral dvakrát. Carlos vyšetrovateľom povedal, že nabitú zbraň vložil do priehradky na rukavice.

Chlapcovi rodičia
Zobraziť galériu (5)
Chlapcovi rodičia  (Zdroj: El Paso County Sheriff)

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

„Obaja rodičia si boli vedomí, že (dieťa) bolo schopné vstať zo svojho sedadla a získať prístup na predné sedadlo vozidla. Ani jeden z nich zbraň neodložil na bezpečné miesto, napriek tomu, že mali znalosť z jeho predošlého správania (dieťaťa), že o strelnej zbrani vedelo, čo viedlo k tomuto incidentu,“ uvádza sa v miestoprísažnom vyhlásení. Obaja rodičia čakajú na obvinenie zo zanedbania starostlivosti o dieťa s následkom smrti. V súčasnosti nie je známe, či vinu uznajú.

Viac o téme: DieťaZbraňSmrťRodičiaVýstrelUSAColorado
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu