Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragédia počas nákupu v supermarkete: Dcérka (†3) sa náhle začala dusiť, strašný koniec!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LIVERPOOL - V utorok večer došlo v jednom zo supermarketov v anglickom Liverpoole k tragédii. Počas nákupu s rodičmi sa tu udusilo iba trojročné dievčatko. Nepomohol už ani zásah záchranárov.

Hororová vražda v USA: Po výhre v lotérii! Muž zavraždil manželku (†31) aj dieťa (†1)

Predpokladá sa, že dievča žuvalo gumené putko, ktoré prehlto po tom, čo sa odpojilo zo zipsu jej športovej bundy. Otec sa zúfalo pokúšal uvoľniť jej dýchacie cesty udieraním po chrbte, ale jeho snaha bola márna. Privolaní záchranári, ktorí dorazili do obchodu okolo 21.50 h, dieťa previezli do nemocnice Alder Hey, kde bolo prehlásené za mŕtve.

Hovorca polície v Merseyside zásah potvrdil s tým, že vyšetrovanie stále prebieha, ale tragické úmrtie nie je považované za podozrivé.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Dunham)

„Sme z tohto incidentu šokovaní a zarmútení a vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine malého dievčatka. Sme vďační kolegom, ktorí poskytli okamžitú pomoc a urobíme všetko pre to, aby sme ich podporili," uviedol podľa portálu The Sun hovorca supermarketu.

„Všetci zamestnanci sú zdrvení. Je to veľmi smutné pre jej rodičov. Ako sa dá cez niečo také preniesť?" pýta sa jeden zo zamestnancov.

Viac o téme: NákupUdusenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu