Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Smrteľná dráma: Mladá matka (†32) sa predávkovala! Z toho, čo polícia objavila v dome, ide strach

V tomto dome žil malý Nicolas so svojou matkou. Zobraziť galériu (2)
V tomto dome žil malý Nicolas so svojou matkou. (Zdroj: YouTube/ U.S & U.K Updates)

PORTLAND - V americkom štáte Tennessee sa odohrala strašná rodinná tragédia, pri ktorej zomrela mladá matka a jej malý syn. Po tom, čo 32-ročná žena zomrela na predávkovanie, jej dieťa umrelo od hladu a smädu.

Vyšetrovatelia dostali tento prípad na stôl vo februári 2021 v americkom štáte Tennessee a jeho okolnosti pravdepodobne spôsobili husaciu kožu aj skúseným policajtom.

Šokujúce slová dcéry obžalovanej lekárky: Môže za smrť Sebinka (†3) nervózna sestra? Nedýchal hodinu!

Matka dvoch detí bola nájdená mŕtva v obytnom dome

Bolo to 9. februára 2021, keď boli policajti privolaní do domu Tiffany Spearsovej v meste Portland severovýchodne od Nashvillu. Sociálny kurátor chcel skontrolovať mladú matku, ale na jeho zaklopanie nikto neotvoril dvere. Dôstojník cez okno kúpeľne uvidel Tiffany, ako leží bez života na podlahe, a domom sa prechádzalo malé dievčatko, ktoré bolo neskôr identifikované ako trojročná dcéra ženy.

Prežila iba jej malá dcéra

Keď záchranári otvorili dvere, pre Tiffany Spearsovú už bolo neskoro. Mladá žena bola na mieste vyhlásená za mŕtvu. Neďaleko jej tela sa našlo drogové vybavenie a podozrenie, že zomrela na predávkovanie drogami, potvrdila pitva. Žena sa predávkovala fentanylom a pervitínom a zomrela na ne, zjavne niekoľko dní pred nájdením jej tela.

Bábätko sedelo mŕtve na autosedačke vedľa svojej matky

Tým sa však strašná misia pre záchranárov neskončila. V dome zosnulej bola objavená ďalšia mŕtvola. Pätnásťmesačné batoľa identifikované ako Nicholas Crowder zomrelo vedľa svojej matky. Chlapec bol pripútaný k autosedačke - zjavne Tiffany pripravila svoje dieťa na jazdu, ale zomrela skôr, ako mohla opustiť dom. Podľa pitvy batoľa umrelo od smädu a hladu.

Smrteľná dráma: Mladá matka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Sestra sa snažila zachrániť svojho brata pred hladom

Obzvlášť srdcervúce je, že trojročné dievčatko, sestra malého Nicolasa, sa zjavne zúfalo snažilo nakŕmiť svojho brata a udržať ho pri živote. Vedľa mŕtvoly dieťaťa sa našli vaječné škrupiny, ktoré poskytli informácie o poslednom jedle, ktoré malému pred smrťou jeho sestra dala. Dievčatko, ktoré žilo pod jednou strechou so svojou mŕtvou matkou a bratom, bolo po nájdení tela prevezené do nemocnice. O súčasnom stave dieťaťa nie sú známe žiadne podrobnosti.

Tragédia v Chorvátsku, ďalšia smrť v rozpálenom aute: Viezol syna (†5) do škôlky, osudný telefonát!

Vyšetrovanie prípadu Tiffany Spearsovej a Nicholasa Crowdera uzavreli po predložení výsledkov pitvy. Matka a syn zomreli pri nehode a bolo vylúčené cudzie zavinenie.

Viac o téme: SmrťDcéraSynBatoľaDrogy predávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu