Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Češka (24) túžila po priateľovej pozornosti: Z toho, čo urobila, už vážne zostáva rozum stáť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ZLÍN - Desiatky policajtov zamestnal v uplynulých dňoch prípad dvadsaťštyriročnej ženy zo Zlína, ktorá tvrdila, že ju niekto prepadol a zobral jej batoh s kľúčmi a peňaženkou. Kriminalisti však zistili, že si všetko vymyslela v snahe upútať pozornosť svojho priateľa.

Žena plašila holuby a vypadla z okna: VIDEO Strašný pohľad! Visela len za nohu zo 7. poschodia!

"Žena mala už nejakú dobu problémy so svojím priateľom, ktorý jej venoval málo pozornosti. Rozhodla sa, že jeho pozornosť upúta, ale vybrala si nevhodný spôsob. Oznámila mu, že pri vystupovaní z trolejbusu ju niekto udrel do hlavy a ukradol jej batoh s kľúčmi a peňaženkou, v ktorej mala mať 2500 korún," informovala policajná hovorkyňa Monika Kozumplíková.

Priateľ ženy lúpež oznámil policajtom. "Na miesto vyrazili policajti z obvodného oddelenia, kriminalisti spoločne s kriminalistickým technikom, po páchateľovi pátral policajný psovod aj policajti z pohotovostného a eskortného oddelenia. Kriminalisti vypočúvali svedkov, vodičov trolejbusov, ktorými žena mohla cestovať, analyzovali záznamy z kamier v meste," uviedla Kozumplíková.

Do preverovania údajnej lúpeže sa podľa nej zapojilo niekoľko desiatok policajtov. "Nakoniec vyšlo najavo, že k žiadnej lúpeži v skutočnosti nedošlo. Žena pri ďalšom výsluchu priznala, že si všetko vymyslela. Policajti, ktorí sa venovali klamlivému oznámeniu o lúpeži, sa mohli v tejto dobe zaoberať zmysluplnejšou a dôležitejšou činnosťou," dodala hovorkyňa.

Každému, kto bezdôvodne zamestná členov integrovaného záchranného systému, hrozí podľa českej polície postih vo forme pokuty alebo trestného stíhania, záleží vždy od závažnosti konkrétneho konania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu