Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Influencer (†28) urobil priateľke zo života peklo: Pred policajtmi sa v priamom prenose strelil do hlavy!

Angel Hernandez Grado spáchal samovraždu v priamom prenose. Zobraziť galériu (3)
Angel Hernandez Grado spáchal samovraždu v priamom prenose. (Zdroj: Instagram/s2k_wya)

SAN DIEGO - Posledné hodiny v živote hviezdy Instagramu Angela Hernandeza Grada boli ako z trilleru. Po tom, čo si 28-ročný influencer vzal svoju priateľku ako rukojemníčku a znásilnil ju, spáchal v priamom prenose samovraždu.

Angel Hernandez Grado mal na Instagrame viac ako 57-tisíc fanúšikov a sledovateľov - teraz je vplyvný influencer zo San Diega v americkom štáte Kalifornia mŕtvy. Posledné hodiny v živote muža, milovníka automobilov a automobilových závodov sa čítajú ako zo scenára k trilleru, ako píše Daily Mail.

Krvavá dráma v Nemecku: Hasič (†64) sťal svoju ženu reťazovou pílou

Priateľku spútal a znásilnil

Dráma sa začala, keď kalifornské policajné oddelenie dostalo udanie na Angela Hernandeza Grada. Muža obvinila jeho 25-ročná priateľka z toho, že ju niekoľko dní v jeho byte držal ako rukojemníčku, spútal ju a škrtil. Žena, ktorá má s Angelom Hernandezom Gradom malého syna, navyše uviedla, že jej partner ju sexuálne zneužíval a udrel ju sekerou do hlavy. Mladá žena využila krátku neprítomnosť muža na útek a na upozornenie polície - hoci Grado jej vraj už predtým hrozil, že ju zastrelí, ak zavolá políciu.

Influencer (†28) urobil priateľke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/s2k_wya)

Naháňačka s policajtmi

Polícia okamžite začala pátranie. Minulú stredu (26. mája) sa vyšetrovateľom podarilo lokalizovať Grada, keď šoféroval svoje BMW na Interstate Road 5. Hliadky ho okamžite začali prenasledovať, ale on svoje auto nezastavil a rýchlo polícii utiekol. Ako ukazujú letecké fotografie, utečenca prenasledovali asi tri desiatky policajných automobilov.

Samovražda v priamom prenose

Prenasledovanie sa skončilo až potom, čo policajti dokázali zastaviť Gradovo auto pomocou klincovej zátarasy. Keď policajný vrtuľník krúžil nad odstaveným vozidlom a policajti sa k nemu priblížili, Angel Hernandez Grado spustil priamy prenos zo svojho mobilného telefónu a v reálnom čase sa prihlásil svojim fanúšikom Instagramu.

Tínedžer (†19) chcel predstierať samovraždu na TikToku: Pri natáčaní VIDEA sa omylom zastrelil!

V streame mával uplakaný mladík pištoľou. Zúfalý influencer stále hovoril o tom, ako veľmi miluje svojho malého syna, než sa nakoniec zrútil a ukončil svoj život. Grado si strelil do hlavy skôr, ako sa ho mohla polícia zmocniť. Ťažko zraneného muža previezli do nemocnice, kde mohli už konštatovať iba jeho smrť.

Viac o téme: ZnásilnenieSamovraždaPolicajtiNaháňačkaInstagramInfluencer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu