Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Horor na prechádzke v Česku: Mladej žene vraj ukáže lepšiu trasu, na lúke ju znásilnil!

Identikit páchateľa a miesto incidentu. Zobraziť galériu (3)
Identikit páchateľa a miesto incidentu. (Zdroj: Polícia ČR)

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Policajti pátrajú po mužovi, ktorý podľa nich pri Českých Budějoviciach v sobotu okolo poludnia znásilnil mladú ženu. Stalo sa tak na cykloceste medzi Bavorovicami a Hlbokou nad Vltavou. Policajti o prípade informovali dnes na webe. Útočník z miesta činu ušiel.

VIDEO Hrôza v Prahe: Znásilnenie ženy (40) na ceste k MHD, polícia hľadá tohto muža!

"Oslovil mladú ženu, ktorá tu bola na prechádzke. Páchateľ pod zámienkou, že žene ukáže lepšie trasu, ju odviedol na lúku, ktorá sa nachádza medzi cyklistickým chodníkom vedúcim na Hlbokú a ľavým brehom rieky, kde ju približne 200 metrov od športovo-relaxačného centra znásilnil," uviedol juhočeský policajný hovorca Jiří Matzner.

FOTO Horor na prechádzke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Dodal, že z opisu vyplýva, že muž má 20 až 30 rokov a meria 175 až 180 centimetrov. Má tmavohnedé krátke vlasy. "Muž hovoril plynne česky. Na sebe mal v čase spáchania skutku oblečené zelené tričko s krátkym rukávom s motívom palmy, športové kraťasy modrej farby bez vreciek s hnedým pásikom a kovovou prackou. Na nohách mal obuté športové zaväzovacie hnedé topánky," uviedol Matzner.

FOTO Horor na prechádzke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

Polícia varuje, že sa páchateľ môže snažiť znova osloviť aj iné ženy, preto nabáda k opatrnosti. Treba sa vyhýbať kontaktu s cudzími ľuďmi a nechodiť s nimi na opustené miesta.

Viac o téme: PátranieZnásilneniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu